Blyerts

Publicerat: 2011-04-29 | 15:07:40 i Tecknignar


Som ni ser har jag börjat rita lite för någon dag sedan, så tänkte att ni kanske ville se:) Är inte alls klar med den, speciellt inte med håret som dessutom är det jobbigaste och tråkigaste^^ Kanske ni ser vem det är?

Snabbt nu då

Publicerat: 2011-04-28 | 08:32:42 i Allmänt

Hejsaaan:)

Slänger in ett litet inlägg nu på morgonkvisten, bara för att ni ska veta att jag fortfarande lever! Kommer dock inte blogga så mycket ihelgen, så det får bli några inlägg ikväll och imorgon innan vi åker till stockholm på bröllop:) Lovar att jag kommer ta massor med bilder, som jag självklart kommer visa (om de blir bra såklart^^) <Men nu måste jag cykla iväg till skolan där idrottslektionen väntar.


Sara


Maybe

Publicerat: 2011-04-25 | 16:26:48 i AllmäntÄr väldigt sugen på den här mobil. HTC gratia heter den, lagom stor, lagom billig, bra skärm och så! Är det någon som har en sån här eller vet något bra/dåligt med den? Skulle vara tacksam om ni hörde av er då!


Sara


Kanske skulle ha sagt....

Publicerat: 2011-04-24 | 19:37:34 i Allmänt

Foto: Jag                Bilder från idag- söta Minihopp och Lotta

......att jag åkte iväg till stugan i hegen:P Har ni saknat mig? haha såklart ni har! eller?

 Har ni haft en bra påsk då? Själv har jag haft det supernice i stugan men jättefint väder:) Åkte på cykelturer, solat och fotade massor! Nu har jag iaf kommit hem men är inte direkt jätteglad, eftersom lovet snart är slut, och massor med skolarbete väntar:/ Har en tråkig/kul nyhet att berätta(iaf för mig). Min mobil har nämligen dött, det har blivit något glapp i den så den inte går att ladda så nu är det bara att köpa en ny. Och jag som gillade min mobil:P Men men ska bli ganska najs med en touch!

Sara

Städat:)

Publicerat: 2011-04-19 | 23:36:14 i Allmänt

Halojjsan:) Fick ett ryck nu påkvällen att städa mitt rum eller ja, mitt skrivbord ochgöra om min anslagstavla som typ har hängt orörd i många år^^ den blev mycket bättre nu, enkel, städad, och fin. Sitter och sms just nu ochlyssnar på härlig lungn musik:)

Imorgon blir det att åka på stan med Siri och Agnes, för att jag ska kolla på vårjacka och de köpa något av månadspengen:) Hoppas bara vädret håller! Lotta är ju bortrest just nu också, hon är i sin stuga, så jag tar hand om hennes kanin. Och sötungn har gjort en skattjakt till mig, medan jag är där varje morgon^^ Så imorgon ska jag leta skatten, undrar vad den består av!

Men nu har ni fått en liten uppdatering mig, nu blir det väll att gå isäng:) Godnatt alla som läser detta♥


Sara


Orientaliskt #2 B/W

Publicerat: 2011-04-18 | 23:25:03 i Porträtt


Foto: Jag Modell: Lotta

Orientaliskt #1

Publicerat: 2011-04-16 | 14:38:54 i Porträtt


Foto: Jag Modell: Lotta

Lilla Iris

Publicerat: 2011-04-16 | 14:04:29 i Porträtt


Var och hälsade på våra grannar som för ungefär en månad fick denna lilla tös, Isir:) Var bara tvungen att visa er henne, visst är hon söt!?

Sara

PÅSKLOV!!

Publicerat: 2011-04-15 | 19:20:11 i Allmänt


(kanske skulle ha haft en bild på en påsklilja, men men ,man tager vad man haver^^)

Äntligen, vilken befrielseeee! Nu är har det blivit påsklov och måste säga att det var på tiden, hade verkligen inte orkat med en ända vecka till med plugg! Den här veckan ska jag nog äta godis, fota, rita, o hänga med mina underbara vänneeeer:) Hoppas alla får en underbar vecka:)

Sara

Ny i garderoben

Publicerat: 2011-04-15 | 17:37:20 i Nytt i garderoben

       Var på strömmis igår och hittade denna lilla söta byxdress! Men vet inte rikitgt om jag ska behlla den eller inte:P Vad tycker ni?

En vanlig morgon

Publicerat: 2011-04-13 | 16:01:42 i Allmänt

En vanlig morgon börjar vanligt vis med att jag vaknar kl kvart i sju....

Tar en duch, och står säker en kvart tio minuter och väljer kläder....

..... och sedan ett tag till, till sminket^^

Och såhär ser oftast min frukost ut (typ 90% av alla dagar ätar jag dethär, tråkig jag vet)

Sedan matar jag mina vrålhungriga djur, här är ett av de tre monstrena^^

Sedan knyter jag skorna (haha) nej men gör mig klar (alltså springar runt i huset och letar efter det där pappret som jag måste ha med mig eller någon läxa:P) och går eller cyklar och hämtar upp Lotta, sedan till skolan.

Ett lite annorlunda inlägg, men alltsid något:P

Sara

Hatar när...

Publicerat: 2011-04-12 | 20:10:18 i Allmänt
... man plötsligt blir jätte insperarrad eller något och då har en jättebra idé, man har riggat upp allt fixat iordning en liten studio, tagit på sig de perfekta kläderna ( helt enkel redo för en photoshoot^^) och så är batterna slut i antingen kameran, fjärrutkösaren, blixten eller något annat...... Inte nog med det, man har inga passande batterier hemma, utan måst vänta till helgen-.- Det här hände mig nyss och jag är inte glad!


( det var till och med special batterier så de lär nog kosta också...)

Sara

En ny film:)

Publicerat: 2011-04-12 | 16:14:04 i Allmänt

Såg på tv idag (som vanligt..) och fastade för denhär nya filmen rödluvan, fast på engelska:) Den verkar rätt bra faktiskt, hoppas bara någon vill se den med mig!


Sara 

övning ger färdighet:P

Publicerat: 2011-04-10 | 12:35:24 i Allmänt

är inte helt färdig, men ni får se ändå:)

Det går bättre och bättre att använda mina nya tuchpennor, dock saknas två som jag verkligen måste köpa till för att få de perfekta hudfärgerna! Vad tycker ni? är den ful?

the sun is shining

Publicerat: 2011-04-10 | 09:30:20 i Porträtt

kusinernaa:)

Eftersom att jag har hört och vet att jag inte updaterar så mycket nuförtiden, kommer här ett litet inlägg:)
Har haft en rolig helg då kusinerna kom i lördags. Vi spelade b.la wii, åt godis och flummade en del. På kvällen åkte jag på allstars med laget där vi såg lite hockey, pratade och hade kul:)

Idag är jag på toppen humör, speciellt då man ser hur vårit det är ute! Har bestämmt mig för att gå på minst en promenad, mellan pluggningen:P Har ett jobbigt no prov på tisdag dessvärre... Hare gött alla där ute, nu ska jag sätta igång med pluggningen!

(eller kanske börjar efter lunch ändå^^....)

Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0