Bloggpaus...

Publicerat: 2011-10-30 | 23:16:31 i Allmänt

...tills på torsdag! Ska på musikläger och är inte säker på om de skulle ha någon dator där eller om jag i huvudtaget skulle hinna så för att inte lova något som kan brytas så ska jag ta en kort paus. Vi hörs på torsdag då jag kommer skriva om lägret med bilder och kanske någon video! Vi hörs :)


Kramar
Sara


Tävling hos tvspelsweb

Publicerat: 2011-10-30 | 18:29:19 i Allmänt


Tävlingsdags igen, och den här gången är det tema mörker!

Jag vill vinna det här!Sara

Wordfued, ritar och musik

Publicerat: 2011-10-30 | 18:11:10 i Tecknignar

Liten tjuvtitt på den halvkonstiga teckningen:)

Sitter vid mitt skrivbord och ritar med hög musik på! Det är så härligt att bara sitta och göra det, speciellt när man inte har några läxor som gnager en! (sen hur bra teckningen blir är ju en annan femma) Har packat också inför lägret som jag och mina tjejor drar på imorgon. Ska bli superkul:) Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med och även spela på det kära wordfued.


Hare bra!

Sara

Halloween

Publicerat: 2011-10-28 | 23:38:11 i Allmänt


Har ni sett min mormors mormors mor Amalia Ingemarsdotter? Visst är hon lik mig? :D Ne skoja bara, det är ju jag. Vi hade halloween på skolan och jag klädde ut mig såhär:) Mycket fint! Nu ska jag o lotta gå i säng, ha en bra kväll.


KRAM♥
Sara

Ebba Zingmark

Publicerat: 2011-10-27 | 18:34:59 i Tecknignar


Provade att avända mina promaker idag och ja här ovan har ni resultatet. Köpte för ett tag sedan till två hud pennor så nu går det mycket lättare att göra porträtt! Så vad tycker ni?


Sara

Tävling hos tvspelsweb tema: Höst

Publicerat: 2011-10-26 | 16:35:40 i AllmäntÄr med och tävlar hos tvspelsweb, och den här veckan är temat höst!

Om jag vinner vill jag vinna : http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-guld-silver-80cm-p-1899.html


Sara

Typiskt

Publicerat: 2011-10-25 | 15:51:35 i Natur

Foto: Jag

Hej hej!

Hann aldrig skriva igår då internet slutade funka precis när jag skulle börja.. Men nu är jag här! Igår hade vi en sjukt härlig dag eftersom vi slutade efter lunch så då drog vi hem till Hanna och spelade och sjöng. Vi hade egentligen tänkt att skriva en låt men den idén försvann snabbt när vi insåg att det inte skulle gå bra. Bättre lycka nästa gång;) 

Idag har det väl varit en helt okej skoldag, men det är skönt att den är över men nu ska jag ladda inför träning och sedan fotomöte! Ha en bra tisdag alla!:)


Sara

Fujidirekt fotobok

Publicerat: 2011-10-22 | 23:29:00 i Allmänt

Min fotobok jag beställde från fujidiekt! Förlåt för den dåliga kvaliten och filmningen men är faktiskt första gången jag gör något sånt här!

Boken kommer alltså från fujidirekt och är i formatet 20x30 (liggande A4), högblanka papper och kostade 300kr. Men när jag köpte den fick jag 50% rabatt! Så för mig blev det 150 spänn:)  Är skit nöjd med den måste jag säga, en rolig liten sak att visa för gäster vänner mm. Ska lungt göra en till efter kenya resan till jul!


Sara


Fotobok

Publicerat: 2011-10-21 | 16:01:00 i Fotografering


Hejsan!

Idag är det fredag och jag är superglad! Har även fått hem den här fina fotoboken (made by me) nu så det gjorde inte dagen sämre direkt:) Vill ni se hur den ser ut inuti? Om ni nu skulle vilja det tänkte jag göra en liten video och visa. Men får ser hur det blir med den saken. Är ialla fall jätte nöjd med boken, som både var hyffsad billig och kom snabbt hem. Det tog bara två dagar så var den här! Underbart♥


 Ska fortsätta att sitta och kolla i den, och även spela gitarr så vi hörs ikväll!

Sara

Today

Publicerat: 2011-10-20 | 15:34:14 i Outfits

Foto: Jag Kamera: SOny a550+ minolta 28-80mm

Svart kofta - lindex Röd jeanskjol- vintage Strumpbyxor- h&m


Ännu en dag har nu snart passerat och fredagen är redan här imorgon! Vecakn har gått sjukt snabbt, men det är ju inte direkt dåligt heller. Har hittat en alternativ prao-plats på en restaurang nu som jag ska vara på om jag inte får hos arkitekt företaget jag även sökt på. Så känns det som en börda lyft från mina axlar! För det var inte härligt att gå med en stress av att inte lyckats hitta någon plao- plats..

Snart ska jag på träning sedan ner på stan för att kolla på en catwalk som umemodellen annordnar, och sedan slutligen till ug för att träna med bandet. En full smocka kväll alltså! Så nu är det bäst att göra sig iordning, vi hörs:)


Sara

Regn

Publicerat: 2011-10-18 | 20:59:40 i Allmänt

En makeup från nån helg när jag hade riktigt tråkigt^^

Har varit en lång seg dag, med mycket regn såhär på eftermiddagen och kvällskvisten. Kan säga att man blev riktigt blöt av att cykla till träningen speciellt på hemvägen då det blåste så mycket att paraplyet vek sig... Men men. Har fortfarde inte hittat någon praoplats så har lite smått panik över det, men det löser sig nog. Hoppas jag!. Internet är fortfarande strulit också, för att nån blockerar vår åtkomst. Ja är inte speciellt datatekniskt men nåt i den stilen var det som var problemet :P Hoppas det löser sig så man slipper sitta kopplad med en sladd på golvet för att surfa..

Nu blir det i alla fall Desperate Housewives med ett gott fika! Hörs imorgon alla fina läsare:)

Sara 

PAN AM

Publicerat: 2011-10-16 | 20:58:49 i Allmänt


Ni missar väl inte den nya serien Pan Am på tv3 kl 21.00? Ska gå till soffan och se det nu och även äta mina macaroons som är nybakta!:)


Sara

Tre

Publicerat: 2011-10-16 | 14:11:21 i Självporträtt

Foto: Jag

Bjuder på tre nyvakna saror, från stugan:) Vädret var kanon men var dock tvungen att för det mesta sitta inne och läsa min bok till svenskan. Men det var nice det med. Ska baka något snart sedan försöka leta prao, som hittils inte gått bra alls... Jaja vi hörs senare ikväll!

Snygga skor

Publicerat: 2011-10-16 | 09:13:00 i Allmänt


Foto: Jag Modell: Lotta Stenberg


Bild från höstfotograferingen:)


Gult

Publicerat: 2011-10-15 | 17:52:00 i AllmäntÄlskar när löven är så här gula, även om det nästan är minus grader ute... Löven är det ända fina med hösten egentligen, Vad tycker ni? Har faktiskt till och med tagit fram min vinterjacka! Men det är alltid runt noll på mornarna när vi far till skolan så det behövs:) 

Är nog förmodligen i stugan nu, läser fotar eller ritar (det vanliga sysselsättningarna)  Vad har ni gjort denna lördag? Bakat?:)
 

Sara
▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0