HEj

Publicerat: 2009-09-27 | 20:01:18 i Allmänt
Hejsan bloggen! Idag har jag och Lotta tränat yoga på mitt Wii Fit! Det var super nice! Sedan cyklade vi till strömpilen och kollade på kläder. Lotta köpte en tröja som hade en mun med vampyrtänder på på! Jag la undan en tröja som jag ska hämta imorgon. Då får jag väl lägga ut en bild på den!

Ha en trevlig söndags kväll!

/ Sara♥

HejHej! <3

Publicerat: 2009-09-24 | 19:52:12 i Allmänt

Idag har det inte hänt så mkt. Det var en jätte lång skoldag! (15.15 slutade vi) Och kl 16 skulle jag och Lotta på dans. Såklart var vi bäst! ^^ Nu sitter jag och väntar på att Idol sak börja och så längtar jag till imorgon för då är det ju fredag! Inte så långt inlägg , men men ses imorgon
Sport söndag

Publicerat: 2009-09-23 | 17:50:36 i Allmänt
I söndags spelade vi fotboll mot Vindeln. Vi vann! det blev 2-0. direkt efter for jag på innebandy match i hörnefors. Tyvärr tog lyckan slut....... Det blev 10-8. När vi kom hem åkte jag, mamma och pappa och kollade på när dalen spelade mot järfälla. De vann iallafall. Nu sitter jag och försöker rita ett hus i tvåpunkt perspektiv, och det går gansak bra faktiskt. Kanske lägger upp den när jag är klar!

Det var ju inte igår........

Publicerat: 2009-09-15 | 18:49:47 i Allmänt

                                                                                                                     

Hej bloggen! Nu ska jag äntligen skriva:) har haft annat och tänka på och aldrig riktigt orkat (hehe). I helgen sålde jag plommon som vi odlar i vår trädgård och tjänade riktigt mycket. Så nu kanske jag ska köpa ett Wii fit! Men jag får se. Idag hade vi spanska prov och det gick ganska bra tror jag, första sidan fick jag lite hjärn släpp, men alla andra verkade okså fått det;). Ikväll ska jag på innebandy tränign med Hanna och det inne bär att jag komer missa Idol:*( aja får väl se reprisen.
Sara  ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0