Vill ha!

Publicerat: 2011-01-31 | 15:11:23 i Allmänt
Skor "All Star Stars & Bar Hi" - Stars & Bars

Gud vad snygga dehär skorna är! Ska önska mig em i födesedagspresent!

Sara

A litte bird

Publicerat: 2011-01-30 | 14:41:46 i Allmänt


Packade min fotoväska imorse och gick ut på en liten fotopromenad, men det var het dött ute! Det ända som jag fick några bra kort på var en tråkig skata.. Ska nog försöka nu när soln lyser mer, innan jag börjar plugga.

Efetr lunch drog jag, mamma o pappa på olika sport affärer för några olika ärenden, fick med mig hem ett par övverragsbyxor. Nu äter jag ite tårta från i fredags då mamma fyllde år! Mumsigt värre:) Ska hitta på något, annars fastnar jag framför datorn, Vi hörs senare:)

lockigt

Publicerat: 2011-01-29 | 19:19:08 i Allmänt


provadeatt göra lite anorunda lockar idag:) Men det var riktigt svårt att göra på sig själv! HAr ju så långt hår också så jag gjorde bara några innan jag gav upp, hehe.

Idag har jag varit med Lotta och vi har des sett på victoria secret fashionshow 2010, innspelat från förra året, och man kan säga att det var en riktig insperationskäla att titta på! Vi gjorde även vår egna ila catwalk med annorunda käder och accesoarer. Sitter med min äskade godispåse iknäet och funderar på om jag ska se någon film, hmm, kanske blir det "a cinderella story" som går på trean hav åtta. Gokväll på er alla!Sara

Dagens

Publicerat: 2011-01-28 | 21:06:28 i Outfits

Svart tröja    H&M    
Kjol              H&M  
Tights           Lindex

very good

Publicerat: 2011-01-27 | 17:02:55 i Allmänt


Foto: Jag  Modell:jag

Provade min fjärrutlösare lite mer idag:) Tycker att första bilden  blev riktigt cool! Ska snart ut och sälja lite newbody.. Jobbigt, men men.

yes!

Publicerat: 2011-01-26 | 18:39:03 i Allmänt
Min efterlängtade fjärrutlösare kom idag! Men har desvärre inte hunnit fota så mycket eftersom läxorna går före... Har blivit medlem på en sida som man kan käna lite pengar på bloggen:) I längden kan man få en del! Om du också vill bli medlem klicka på reklamlänken på vänster sida som det står Affilator! Om ni har några frågor kommentera så berättar jag hur det går till! Det är helt gratis också:)

Nu ska jag fortsätta med mina läxor, ha en underbarkväll!

Sara

En beställning

Publicerat: 2011-01-24 | 18:09:17 i Allmänt
Har precis ätit, och bestält en fjärrutlösare till kameran från tradera! Den kommer troligen på onsdag eller torsdag! Längtar:) För er som inte vet vad det är kan jag berätta. Det är en liten sak man sätter på kameran med sensor, Så att man kan stå vars som helst inom 100m gränsen med en liten kontroll och ta kort:) Man kan även ta bättre kort i mörkret (utan blixt) eftersom kameran inte skakar.

Kl åtta ikväll blir det innebandyträning, och efter det dö i soffan^^. Antar att jag måste läsa lite krigshistoria också:/ Hoppas ni får en super kväll, vi hörs


Sara

Tävling hos megapixlar

Publicerat: 2011-01-23 | 20:27:39 i Allmänt


Jag är med och tävlar i en fototävling hos Megapixlar med temat människor, där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hos Qpix.se. Vill du också vara med och tävla kan du gå in här!


Hanna winter queen #1

Publicerat: 2011-01-23 | 13:34:10 i Fotografering

Här har ni några bilder från fotograferingen idag:) Det var kallt, speviellt för hanna som bara hade tajts och tunnklänning. Fler bilder kommer senare, sålänge får ni nöja er med dehär!

Sara

godmorgon

Publicerat: 2011-01-23 | 09:08:51 i Allmänt

En liten morgon elefant från indien;)


vaknade precis, och nu sitter jag med en varm choklad i handen och mina älsakde kanelknäckmackor i andra;) Om en och en halv timme blir det fullt hus här. Hanna ska sminkas, stylas och fotas, och till hjälp är också danni och Lotta:) Hoppas vi får några bra bilder! Glömde berätta igår att jag var på sat och köpte några plagg, de kommer upp senare idag när jag har tid. Nu sakjag fortsätta fika min frukost, godmorgon på er alla!

Sara

provsminkning till photoshoot

Publicerat: 2011-01-22 | 19:02:41 i SjälvporträttVi hann inte med att fotografera idag så jag gjorde en liten provsminkning. Temat är Winter queen, men gjorde som sagt bara en liten test, för imorgon blir det mer glitter, ögonskugga och diamanter:) Snart kommer siri o agnes (och deras föräldrar) över på fika. Ha en super kväll!

Sara

Kompisarna

Publicerat: 2011-01-20 | 18:46:03 i Porträttgulliga ni^^

Siri, Daniella, Hanna, Lotta och Lovisa (Agnes på tvärflöjt..) 

Var med mina bästa vänner idag, och det var tänkt att vi skulle hårdplugga matte men efter någon timme tog jag fram kameran och vi började fotografera;) har typ 1000 fler bilder men eftersom jag fotat i filformatet RAW kan jag inte se dem i miiatyrer utan måste klicka på var och än så redigerade bara några som såg bra ut:)
Nu ska jag fortsätta att kolla igenom lite bilder, heidåå.


Sara


Indien #2

Publicerat: 2011-01-18 | 21:42:52 i Resor
hehe, ser lagomt inklippt ut på Taj Mahal bilden,men den är äkta^^


Dumma ben

Publicerat: 2011-01-18 | 21:32:43 i Allmänt

Taylor swift gjord på flygplatsen i stockholm

Hejsan:) Har kommit hem från den första träningen i år för mig! Konditinen var det inte något större fel på fick bara jätte ont i benhinnorna när jag sprang;/ Ska sammla mina krafter och ta mig pp ur soffan och göra lite mer matte, och nu hör ju hur tråkigt det låter! MEn Prov på fredag så bara attplugga. HAr börjat skriva en låt med gitarr komp också, hehe, vet dessvärre nte om den blir så bra men men. Ha en underbar kväll!

Godnatt

Publicerat: 2011-01-17 | 22:02:36 i AllmäntVampyrsminkning

En gansk lungn dag som inte var särskillt ansträngande, förutom krigshistorian på so:n då men det var en kort lektion så det gick bra ändå.

blevingen innebandy match för mig ikväll så har mäst suttit och slappat, gjort lite läxa och fotograferat. Måste någon gång de närmsta dagarna ha en photoshoot med någon! Känner att det var grymt länge sedan. Hoppas någon av bästa vännerna kan ställa upp som modell:) Nu tror jag att jag måste läsa innan jag går och sover! Godnatt<3
▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0