nytt och fräscht

Publicerat: 2013-08-29 | 22:42:00 i Allmänt
 
Tog en promenix ner til stan och kombinerade powerwalk och shopping! Köpte ett nytt ritblock i A3 storlek (inte med på bilen). Så nu blir det större porträtt har jag tänkt mig. Fyndade även ett genomskinligt skal som jag enkelt piffade upp med en vattenfast vit tuschpenna. Supersnyggt! Köpte två nya rutiga block också så nu är jag redo för fysik och matteplugg. yay.
 
 
Sara
 

kaos + nya skor

Publicerat: 2013-08-28 | 20:41:33 i Allmänt
 
 
 
Idag förstördes min långa sovmorgon, som sträcker sig ända till halv två, av skolfotografering. Som grädde på moset klev jag upp alldeles för tidigt och var på skolan en timme innan vi skulle vara där. Det vill säga kl 8.30.... Vandrade även dumt nog runt i mina nya snygga skor utan strumpor och fick lida av skoskav halva dagen. Trots det har dagen varit bra! Vi fick gofika på svenskan och vi hade varken matte eller fysik idag = tummen upp! 
 
 
Sara
 
 

Hästisar

Publicerat: 2013-08-28 | 08:46:33 i Allmänt
 
Var bara tvungen att stanna till vid dessa söta shettisar påväg till stugan i fredags. Diggar verkligen sista bilden, riktigt skön!
 
 
Sara
 

En strimma ljus

Publicerat: 2013-08-25 | 19:39:07 i Allmänt
 
Första skolveckan gick otroligt snabbt och nu i helgen åkte jag upp till stugan för att tjäna lite pengar. Cafeet behövde extra personal så jag hoppade in, vilket inte alls gjorde särskillt mycket eftersom jag hade både bra kollegor,lagomt många kunder och tjänad extra pengar! Solen sken hela helgen och vi hann även med ett afterwork dopp i en mysig tjärn som jag aldrig varit till.  Sensommaren visade verkligen upp sina bästa sidor! SWEET.
 
Sara

back to school

Publicerat: 2013-08-19 | 14:46:04 i Allmänt
sommriga bilder från stugan
 
Igår jobbade jag sista dagen på sommarjobbet och idag började skolan om igen. Känns både tråkigt och roligt faktiskt. Riktigt kul att få träffa alla igen, men det var tråkigt att säga hejdå till alla på jobbet och är inte särskillt taggad på alla prov och läxor som väntar! Imorgon är det i alla fall fotbollsturnering som står på schemat så jag ska stå och heja på klassen som förhoppningsvis kan kamma hem de där biobiljetterna som vinnsten är :)
 
 
Sara
 

Mjöl

Publicerat: 2013-08-13 | 22:27:05 i Allmänt
Självporträtt - Canon eos 5d mark II + 50mm 1.8 + två studioblixtar med softlightparaply
 
Slängde lite mjöl i ansiktet, tog fram kameran och riggade två blixtar. Resultatet blev riktigt bra tycker jag!
 
 
Sara
 
 
 
 
 

fula som få men goda ändå

Publicerat: 2013-08-13 | 19:14:22 i Allmänt
citronmuffins med vaniljfrosting
 
Planen var att göra fina symetriska bloggvänliga cupcakes, men ja frostingen räckte knappt till hälften av muffinsarna och spritern var inte på min sida iadg. Men efter en sväng i photoshop och något filter senare ser de någorlunda bättre ut! Goda blev de i alla fall, och det är ju det som är det viktigast!
 
 
Sara
 
 
 

Misty sea

Publicerat: 2013-08-11 | 19:49:03 i Allmänt
 
Det låg en riktigt tjock dimma över havet i fredags. Tog bilen till hamnen och hamnade mitt i dimman en stund där jag knäppte av hel del bilder. Älskar dimma faktisk. Även om hösten gör sig påmind så kan den verkligen dramatisera bilder och få dem att se riktigt coola ut! 
 
 
Sara
 
 
 
 
 
 

Talk that talk

Publicerat: 2013-08-07 | 16:12:36 i Allmänt
made by me
 
 
Tänkte att det var ett tag sedan något porträtt kom upp på bloggen, så grävde fram denna som jag gjorde i början av sommaren. För tillfället håller jag på att rita massor med beställningar så ritar inte så många egna projekt, men snart är jag klar och ska sätta tänderna i något roligt och utmanade. Det är i alla fall vad jag har tänkt mig. Vi får väl se hur det går, speciellt nu när skolan snart böjar. Men har samlat på mig massor med isprirationsbilder så jag känner mig väldigt taggad!
 
 
Sara

Solnedgång

Publicerat: 2013-08-05 | 21:32:14 i Allmänt
Kamera: Canon 5d mark II + 50mm
 
Fotade dessa i Fredags från "vår" lilla strand i stugan. Vädret var verkligen perfekt och jag fick många bra bilder. Alldeles för många nästan! I horisonten ser ni lilla fyren lysa. Nu är jag för tillfälligt hemma men ska bara stanna ett par dagar som vanligt innan jag beger mig ut mot havet igen :)
 
Sara
 

Summer light

Publicerat: 2013-08-03 | 11:00:00 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Canon 5d mark II
 
 
 

Streetstyle

Publicerat: 2013-08-02 | 14:00:00 i Allmänt
 
Var bara tvungen att fota fler bilder i min nya tröja, som några kanske såg på fejjan. Älskar den verkligen!
Tycker även väggen bakom gjorde sig grymt bra på bild :)
 
Beställde tröjan på Zazzle.se, glömde säga det i förra inglägget.
 
Sara
 
 

Rest in peace ♥

Publicerat: 2013-08-01 | 23:17:28 i Allmänt
 
5 och ett halv år blev lilla Calippo. Känns sjukt konstigt att jag aldrig mer kommer höra honom pipa på morgonkvisten när maten är påvägen eller gosa med honom i famnen :( Men han har haft ett bra liv, mycket mat och kärlek! Min plutt 
 
Nu är det verkligen tomt i huset. Ingen kanin och inga marsvin. Har haft kanin sedan jag gick på lågstadiet och marsvin sedan mellanstadiet, och nu har jag plötsligt inget?! Känns väldigt konstigt måste jag säga...
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0