Stripes

Publicerat: 2013-06-30 | 18:04:55 i Allmänt
 
 
 
Fyndade dessa shorts på H&M idag, för endast en hundring. Superfynd helt enkelt! Hittade även ett rosa läppstift på Lindex för 70kr som jag har på mig på fotona :)
 
 
Sara
 
 
 
 
 
 
 

New pants

Publicerat: 2013-06-27 | 20:11:27 i Allmänt
 
Fick dessa mönstrade byxor/thights av Lotta som spenderade förra veckan i Barcelona! Riktigt häftiga och framförallt supersköna. De kommer troligtvis användas en del skulle jag tro, måste bara införskaffa fler basictröjor! Fick även ett till par, men de får ni se en annan gång, så stay tuned :D
 
 
Sara
 

Klabböle

Publicerat: 2013-06-27 | 19:16:40 i Allmänt
Foto: Jag Modell: Emily Larzon Kamera: Canon eos 5d mark II
 
Här har ni några bilder från senaste fotosessionen med fotoklubben. Vädret var på topp och stället vi var på var helt magiskt i solnedgången! VAd tycker ni om bilderna?
 
 
 
Sara
 
 
 
 

Midsommar

Publicerat: 2013-06-23 | 12:26:00 i Allmänt
 
Typ de ända bilderna jag han ta innan mitt minneskort pajjade...
 
 
Åkte till stugan och lämnade bloggen och internetvärden hemma. Istället har jag spenderat helgen med blodtörstiga myggor och halvtaskigt väder. Men det var mysigt ändå, och väldigt avkopplande måste jag säga. Nu är jag tillbaka till civilisationen och imorgon börjar en ny jobbvecka - vilket ska bli kul.
 
Nu när ni vet att jag fortfarande lever så jag ska gå och käka lite våfflor och njuta av den sista ledigheten.
 
 
Sara
 

flower

Publicerat: 2013-06-16 | 11:56:23 i Allmänt
Shorts Gina tricot I Tröja 75kr H&M I Solglajjorna 79kr Indiska
 
Solbrillorna och en av de nya tröjorna som köptes igår. Trots att tröjan är i storlek large är den precis lagomt stor och jättemysig! Ny favorit, helt klart!
 
 
Sara
 

Dr. House

Publicerat: 2013-06-15 | 20:37:00 i Allmänt
 
Började med denna teckning igår när vi kom hem från stugan och färdigställde den sedan idag efter lite shopping på stan. Blev i stort sett nöjd med den, bortsett från några smådetaljer som jag inte riktigt lyckades få till! 

Batman on my t-shirt

Publicerat: 2013-06-13 | 08:32:00 i Allmänt
Självporträtt
 
Nu åker vi mot stugan!
 

lights off

Publicerat: 2013-06-12 | 16:13:27 i Allmänt
foto och redigering: jag
 
Hade en trevlig kväll igår med mycket skratt och fika! Idag är jag deremot tröttare och har sedan jag kommit hem bara legat i soffan och redigerat lite bilder. Hade egentligen tänkt att vara jätttekreativ och göra någon skitcool surrealistisk bild, men när jag insåg hur mycket jobb och tid jag skulle vara tvungen att lägga ner bestämde jag mig för att göra något enklare. Använda jag mig av några coola rökstämplar och ett svart/vitt filter för att få mer effekt på fotot och vips var jag klar. Nu har det äntligen slutat regna och solen har kommit fram, tror jag ska gå ut på en promenad eller något så att jag blir lite piggare och orkar packa ikväll inför stugan.
 
Grattis till alla som tagit studenten btw!
 
Sara
 

Sommarlov!

Publicerat: 2013-06-11 | 16:32:53 i Allmänt
Hade på mig detta idag, dock fotat i helgen.
 
Nu har vi entligen fått SOMMARLOV!
Började att fika med klassen i klassrummet medan vi fick våra betyg. Seda fortsatte vi till Aulan där minervagalan väntade och vi fick se på prisutdelningar, folk som sjöng och andra roligheter. Efter galan drog klassen ner på stan för att äta men det gick inte riktigt enligt planerna då vi inte lyckades hitta någon restaurang som hade plats för 20 pers, så vi splittrade på oss och åt på olika ställen. För mig blev det Vezzo med ett gäng tjejer, mycket gott!
 
Ikväll ska jag ta mig till Erika för att sova där, vi hade egentligen tänkt göra nåt annat men eftersom det började regna (och det ska fortsätta hela kvällen) kände vi att en sleep over passade oss bättre! 
 
 
Sara
 
 
 

Garden party

Publicerat: 2013-06-09 | 16:52:00 i Allmänt
Kamersa: Canon eos 5d mark II + Canon 50mm 1.8
 
Hade en superkväll igår! Jag och Hanna hade dubbelkalas i hennes trädgård där vi bjöd på grillat och andra godsaker som ni ser på bilderna :) Trots några stressiga timmar i köket före gästerna kom tycker jag allt ändå blev som det skulle även fast vi hade lite panik där ett tag! Kvällen avslutades senare med lite brännboll och snack till sent på natten. Det är inte så ofta man hinner umgås med dessa tjejor eftersom vi går på olika gymnasium (iaf jag haha) så det var roligt att vi hann med ett kalas innan sommarlovet, och alla far åt olika håll!
 
Idag har jag bara legat ute i solen och ska snart äta vofflor på blakongen med far. Imorgon väntar minervaäventyret innan vi får sommarlov på tisadg. NAJS säger jag bara.
 
 
Sara
 
 
 
 
 

maskros

Publicerat: 2013-06-06 | 20:34:00 i Allmänt
Självporträtt
 
Igår hade vi vår sista riktiga skoldag och på kvällen firade klassen på nydala där vi grillade och hade allmänt trevligt. Nu är det endast två dagar kvar av skolan, och de dagarna består av lek och avslutning! Nu är sommarlovet verkligen nära! Wohooo
 
 
Sara
 
 
 

like a summer day

Publicerat: 2013-06-03 | 19:09:42 i Allmänt
Foto: jag
 
Måndagen började med en lång sovmorgon för att sedan ta sig till skolan och titta på när ettorna spelade fotboll mot varandra. Jag får ju inte spela så jag njöt av det fina vädret och pratde med andra som inte spelade :) (min klass kom tvåa, wohoo). När jag sedan kom hem  solade jag nån timme och sedan bestämde jag mig för att göra en blomkrans och fota lite sommarbilder. Man måste ju börja träna innan midsommar, för jag är verkligen sämst på kransar!
 
Sara

gammal teckning, brännboll, sol och amigos

Publicerat: 2013-06-01 | 23:14:21 i Allmänt
Teckning jag  för ett tag sedan ritade åt IDA! What do u think?
 
Nu är alla prov klara och jag har mentalt gått på sommarlov. SJUKT HÄRLIGT! Jag och några tjejer i klassen började helgen med att köpa oss varsin sallad och slå oss ner på ängarna för att titta på brännboll. Där stannade vi till ungefär nio då vi skildes åt. Kvällen var super, fick se mycket brännboll, träffa folk och vädret var prima! Dock har myggen dykt upp från ingenstans....
Idag kom Erika förbi och efter lite brännboll for vi hem och stannade inne medan regnet föll. Imorgon ska jag ta mig hem till henne, vilket kan bli intressant! 
 
Hoppas ni haft en bra helg så här långt!
 
 
sara



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0