Cotton candy

Publicerat: 2015-08-23 | 12:58:14 i Allmänt
 
Canon 5d mark II + 124-105mm + softbox
 

logotyper

Publicerat: 2015-08-16 | 12:05:37 i Allmänt
 
Skapa logtyper är ju som en grafisk designers vardag så det blir en del uppgifter med sådana för att träna. Här är en jag håller på med nu som är till en seafood-restaurang. Jobbade med akvarell och pysslade med det tills jag hittade en teknik jag tyckte passade till temat! 

Annars då? Det är bara bra! Gillar verkligen uppgifterna som vi får även fast de vissa gånger kräver att man måste vara kreativ på beställning och verkligen lägga ner tid för att få bra resultat. Men det är kul att  faktiskt få utmana sig själv lite, speciellt i ett område man gillar! På skolan är det mycket eget arbete och man får jobba i sin egna takt, så länge arbetet är inne i tid. Vi har datorer längs väggarna och i mitten kan man pyssla på med skisser osv. Vi har bara 3 lektioner i veckan så man har mycket tid till att jobba hemma i lugn o ro eller hitta på annat som inte är skolrelaterat = NAJS. 


 
Sara
 

Glossy lips

Publicerat: 2015-08-08 | 14:39:21 i Allmänt
 
 
 
 
Tre dagar med skola innebär mycket fritid. Att läxorna inte heller innebär formler och matematiska beräkningar gör det lite enklare att motivera sig till att faktiskt göra dem i tid. Detta resulterar till att man som sagt har mycket tid till annat. Och varför inte då spela in lite videoklipp? Kände att det var kul att testa på så ja here you go peeps.
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0