Gafas de sol

Publicerat: 2013-09-30 | 17:46:00 i Allmänt
(glasögonen ser aningen sneda ut, men det är bara för att tröjan inte är rak)
 
I fredags var den här, tröja nr 2 som är beställd från zazzle.se med egendesignat tryck. Den kostade mig 179kr (+frakten som jag självklart glömt bort) och det tog väl ca 3 veckor för den att göras och skickas! Så helt överkomligt pris och hyffsad leveranstid med tanke på att man själv gör trycket. Rekomderas starkt, riktigt bra julklappstips för er som redan börjar tänka på sådant :)
 
Vad tycks?
 
 
Sara

Ny hemsida

Publicerat: 2013-09-27 | 20:35:00 i Allmänt
 
 
Efter ett antal timmar med x antal svordommar har jag nu färdigställt min hemsida som jag egentligen fick i julklapp att göra. Riktigt skönt nu att ha ett ställe med egn domän som jag enkelt kan dela med folk som vill se mina bilder. Skriv gärna vad ni tycker om den! sarastenman.com heter den i alla fall :)
 
 
Sara
 
 
 

Oskaaaar

Publicerat: 2013-09-26 | 18:56:16 i Allmänt
 
 
Igår köpte jag och Erika biljetter till mannen ovan! Han kommer till ume den 27 november och spelar vilket lär bli grymt. Är trots allt ett bra tag dit, men nu har man någonting att längta efter såhär när höstens deppiga sidor glider in. Kommer bli super!
 
 
Sara
 

Lycka

Publicerat: 2013-09-24 | 20:58:28 i Allmänt
 
 
Dagen kunde inte komma lägligare. Känns så sjukt härligt att tandställningen äntligen är borta! Blir nästan chockad varje gång jag passerar en spegel och ser att tänderna är vita och inte täckta av metall, haha. Nu kan jag även utan hämmningar käka sega kolor, äta äpplen och slipper dessutom skavsår i munnen och lång tandborsttid. Sist men inte minst. Jag kan le igen. I LÖVE IT.
 
 
Sara
 
 
 
 
 
 

Free run Coral

Publicerat: 2013-09-19 | 16:51:08 i Allmänt
Foton by moi
 
Äntligen kom dessa skönnheter hem till mig!  Har gått typ hela sommaren velat och beställde dem tillslut för några veckor sedan. Älskar verkligen färgen! Nu ska bara min förskylning gå över så att jag kan inta gymmet och börja bygga upp mina muskler igen. TAGGAD!
 
 
Sara
 
 
 
 
 

Instasöndag

Publicerat: 2013-09-15 | 22:40:25 i Allmänt
Gammla och nytagna bilder från instagram @Sarasolero
 
Söndagen har bestått av plugg och övningskörning. Åkte på en roadtrip till havet med mamma som passagerare, och det funkade faktiskt riktigt bra! Hon höll sig tyst och det blev varken motorstop eller bucklor på bilen. Nu återstår det bara att köpa körkortsböckerna och anmäla sig till körskolans lektioner! Ska bli både spännande och läskigt.
Men nu ska jag säga godnatt, imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar, haha.
 
 
Sara
 
 
 

Jungle theme

Publicerat: 2013-09-14 | 12:26:01 i Allmänt
självporträtt I Canon eos 5d mark II
 
Har man inga modeller till hands får man helt enkelt göra det bästa av situationen när man är fotosugen. Trots att jag har lyckats slarva bort min fjärrkontroll tycker jag ändå att jag fick några bra bilder. Är även enormt tacksam för alla växter vi har i uterummet! Dom gör alla bilder man tar där ute tusen gånger coolare!
 
 
Sara
 
 
 

Pink Grapefruit

Publicerat: 2013-09-13 | 23:49:00 i Allmänt
Foto: Jag
 
 
Tog mig i kragen och köpte ett par nya ansiktsprodukter i veckan. Egentligen gillar jag inte alls grapefruit men jag måste erkänna att dessa luktar übergott! Dessutom är de härliga att smörja och skrubba in i ansiktet. Speciellt cream wash:en som verkligen är jättekrämig. Rekomderas strakt i alla fall! 
 
Sara
 

Cupcakes

Publicerat: 2013-09-12 | 19:53:14 i Allmänt
 
Kände mig enormt taggad på att baka när jag cyklade hem och bestämde mig så fort jag kom innan för dörren att överraska min friendo Lotta. Blev ett par goda chokladmuffins med vaniljfrosting denna gång! Supergoda och rätt så snygga faktiskt :)
 
Sara
 

Sunnies

Publicerat: 2013-09-10 | 15:55:45 i Allmänt
 
 
Klickade hem en tröja igår från zazzle.se med detta tryck, som jag snodde ihop i helgen. Hoppas att den blir lika bra som jag tänkt mig! Nu måste jag bara vänta på att den ska tillverkas vilket kan ta ett tag... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Denna gång tog jag en Ranglantröja med 3/4 ärmar även om jag var väldigt sugen på att beställa en keps eller ytteligare en tjocktröja. Lovar att visa den när den landar i brevlådan!
 
Sara

en varm kopp choklad

Publicerat: 2013-09-08 | 12:42:00 i Allmänt
 
 
Hade en mycket trevlig kväll igår! Idag däremot väntar massor med plugg. Har en historiainlämmning som kanppt är påbörjad, spanskaläxa och självklart fysik- och mattetal som måste nötas in. En sak som är säker är i alla fall att jag inte tänker lämna mina myskläder idag och att ett antal koppar choklad och te kommer drickas! Så det är ju rätt nice ändå. Have a nice Sunday peepz!
 
 
Sara
 

I will wait for you

Publicerat: 2013-09-06 | 22:41:00 i Allmänt
 
Fredag. Nystädat rum. Hög musik. En penna i handen. Älskar sådana kvällar!
 
 
Sara
 

Tonto

Publicerat: 2013-09-04 | 22:22:00 i Allmänt
 
 
Här har ni resultatet! Försökte lägga ner lite extra tid denna gång för att få med smådetaljerna och tycker själv att det blev rätt så bra! Älskar verkligen Johnny Depp, han gör verkligen varje film han medverkar i dubbelt så bra! Tonto är karaktären han spelade senast i filmen The lone ranger som gick på bio i sommras. Rekomnderas starkt :)
 
Sara

September för två års sedan

Publicerat: 2013-09-02 | 22:33:00 i Allmänt
Modeller: Hanna och Lotta
 
 
I brist på annat kollade jag igenom mina gamla foton och hittade igen dessa som jag tog på Lotta och Hanna för två år sedan. Trots den Übergamla kameran och brist på fotokunskaper lyckades vi ändå få till riktigt bra bilder! De visar även upp höstens fina sidor, med gula löv och fint väder. Hoppas verkligen att den kommande hösten blir lika fin, vill så gärna göra någon liknande fotografering fast med min nya fullformats kamera! 
 
Kan även säga redan nu att det inom några dagar kommer komma upp en ny blyertsteckning som jag ritat på vääldigt länge. Så stay tuned mina vänner.
 
Sara
 
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0