Minions

Publicerat: 2014-08-31 | 23:44:59 i Allmänt
 
 
Dagens pyssel resulterade i 12 goda minions som bakades tillsammans med några vänner! Mycket roligt och rätt gott också!
 
Sara
 

Resebilder

Publicerat: 2014-08-28 | 23:27:00 i Allmänt
 
Lite bilder från resan! Har för det mesta suttit och redigerat gopro-filmen som nu är klar, därför har bilderna blivit lite lidande. Men har hunnit gå igenom lite bilder nu också så jag tänkte det var dags att dela med mig av vår fantastiska vecka! Inom en snar framtid kommer även filmen upp, vi ska bara ha filmpremiär för oss själva först :)
 
 
 
Sara
 

Take me home, Country roads

Publicerat: 2014-08-20 | 20:14:00 i Allmänt
Bilder från instagram
 
 
Efter en fantastisk vecka i Grekland (och en aning mindre smidig hemresa) är vi äntligen hemma, lite brunare, lite gladare, och tröttare. Vi blev nämligen försenade ca 12h efter en nödlandning pga av tekniska fel i serbien, men allt gick bra och vi blev bra omhändertagna med tanke på omständigheterna. Det var dock väldigt skönt att få landa på svesk mark och inte minst kliva av planet i umeå. Nu ska jag bara hitta tid att gå igenom alla bilder och filmer, för nu har man ju nu mera börjat det sista året på gymnasiet?!
 
Sara
 

Books

Publicerat: 2014-08-18 | 13:30:00 i Allmänt
 
(Tidsinställt)
 
Jag har alltid varit den som frågat efter papper, penna och sudd då jag ofta glömt dem hemma, tappat bort dem eller räknat färdigt blocken utan att ha köpt fler. Denna termin har jag tusan bestämt att jag ska bli bättre på att hålla iordning mina grejor. För jag pluggar även bättre när allt är strukturerat och snyggt! Så jag köpte några vanliga, fula block billigt och klistrade på snyggare papper på framsidorna för att göra dem lite mer personliga (bild 1). Får se om jag orkar fortsätta på de stora blocken när dessa är uträknade men det är en start i alla fall.
 
Den understa bilden är på två inköpta block som redan var rätt snygga. Den bruna med blanka sidor är från Clasohlsson och den mönstrade är från Akademibokhandlen med linjerade sidor. Nästa steg är bara att få ihop ett bra lager med stiftpennor för de har en tendens att hitta nya ägare!
 
 
 
Sara

10:e Augusti

Publicerat: 2014-08-11 | 10:00:00 i Allmänt
Canon 5d mark II + 50mm
 
Två till från kvällen då jag fotade min klänning, är verkligen kär i den!
 
 
 
Sara
 
 
 

Ja tack, JA!

Publicerat: 2014-08-10 | 22:17:58 i Allmänt
 
Jobbet är klart, imorgon drar jag igen resväskan och på tisdag smäller det! Det ska bli så himla skönt att äntligen få njuta en vecka av ledighet, sol, bad och äventyr. Speciellt när resesällskapet är 5 grymma vänner! Åh detta kommer bli bäst!

Stugan

Publicerat: 2014-08-02 | 14:51:00 i Allmänt
Canon 5d mark II + 50mm 1,4
 
Den här sommaren har verkligen bjudit på många fina solnegångar, kvällar och fototillfällen! Här är tre bilder från stugan i Bjuröklubb!
 
 
 
Sara
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0