O to the skar

Publicerat: 2013-11-28 | 16:46:40 i Allmänt
 Hade bara med mig min Iphone så fick göra det bästa av situationen + lägga på lite filter, men tycker ändå bilderna blev rätt bra!
 
 
Oskar Linnros. Han kan verkligen konsten att sjunga genom ens hjärta! Vid varje låt stod jag helt ärligt bara och toklog eller sjöng med! Kan ju säga att rösten inte var på topp efteråt.. Men det var det värt! Det ända dåliga var att han spelade i drygt en timme, liksom va? Hade väntat mig minst en till nästan, men de låtar han spelade gjorde han riktigt bra dock :) Åh, nä detta var precis vad jag behövde för att pigga upp veckan känner jag!
 
 
Sara

Dark corner

Publicerat: 2013-11-24 | 20:52:22 i Allmänt
 
Har för tillfället ingen tid till att fotografera så mycket som jag skulle vilja. Men hittade två bilder att publicera i alla fall som jag fotade för ett tag sedan.
 
Dagarna rullar på rätt fort nu, trots att det känns som om skolan försöker kväva en med plugg. I veckan är det mer övningskörning som står på schemat samt Oskar linnros konsert att se fram emot! Nu är det dessutom bara 26 dagar kvar till jullov, taggaa!
 
 
Sara
 
 

Resor att se fram emot

Publicerat: 2013-11-18 | 22:24:00 i Allmänt
Är faktiskt rätt less på hösten nu och inte längtar jag till snön heller! Jag har istället börja räkna ner till dessa resor som kommer ske om några månader!
 
Första stoppet blir Mauritius. Egentligen bara en mellanlandning innan Madagskar, men här stannar vi ändå 6 nätter! Kommer bli grymt skönt att bara ligga på de kritvita stränderna och jobba på bränna :) Julafton kommer firas där i år!
 
 
 Madagaskar som är årets "main-trip" flyger vi sedan direkt till och stannar där resten av jullovet! Här hpppas vi på att få se lemurer och även upptäcka den lilla ön utanför Afrikas kust! Så i år kommer nyåret att firas inne jungeln bland kameleonter och andra exotiska djur.
 
 
I veckan spontanbokade jag och pappa en resa till New york på sportlovet, så nu är de två kommande loven planerade! Där kommer vi stanna i fem dagar och göra allt turistiskt man kan tänka sig (trots att jag varit där förut, men då var jag typ 5 och har inga minnen kvar alls!) plus massa shopping! Längtar galet mycket :)
 
 
Denna resa är inte alls fastställd men mer som ett mål. Jag och mitt kompisgäng har i alla fall planerat att vi ska åka till Grekland i slutet av sommaren! Efter jul ska vi börja boka, och jag hoppas verkligen det blir av. Har aldrig varit där så det skulle vara spännande :)
 
 
 
Ska ni resa någonstans snart?
 
 
 

Ny glugg

Publicerat: 2013-11-13 | 22:44:51 i Allmänt
 
Det här är alltså det nya objektivet jag slog till på under lovet. Har verkligen haft fullt upp med livet och skolan så har inte haft tid med bloggandet på sistone. Men här är det i alla fall. Köpte gluggen på Cyberfoto för 4 690 kr, och det kommer komma till stor användning i Madagascar :)
 
 
Sara
 
 

5:e November

Publicerat: 2013-11-05 | 11:39:42 i Allmänt
 
Avlsutade lovet med att åka på en spontantripp till Sundsvall med famlijen. Bodde på hotell och shoppade både på Birsta och Ikea! Slog till på skorna här ovan då som jag länge velat på här hemma i Umeå. Resten av sakerna kommer upp lite senare + mitt nya objektiv som köpte i fredags!
 
Sara
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0