Butterfly

Publicerat: 2014-01-31 | 22:17:09 i Allmänt
Foto & Modell: Jag
 
Detta hände ikväll, efter att jag blev inspirerad av designern Alex Mabille's ena kollektion, som inefattatade massor med fjärilar. Kul indeed! Vad tycks? Nu väntar lite fika och mys framför någon film! 
 
 
Sara
 

BOKAT RESA!

Publicerat: 2014-01-30 | 22:01:42 i Allmänt
Bilder från Mauritius. Dör lite när jag tänker tillbaka på hur nice det var där!
 
Nu är Greklandsresan, med mina flickor, äntligen bokad! Ska bli så härligt att äntligen få åka ut på en resa utan föräldrar, till solen och till ett helt nytt land! Resan blir av i Augusti så det är ett tag kvar, men taggade är vi allaihopa. Vi hamnade tillsist på ön Zakynthos efter att ha letat efter fina ställen i hela landet. Det blir nog super!
 
 
Madagaskarbilderna och lite reseberättelse kommer upp i helgen promise. Annars hittar ni lite bilde rpå min hemsida! www.sarastenman.com
 
 
 
 
 
 
 

Anchor

Publicerat: 2014-01-25 | 00:38:00 i Allmänt
jo är lite besatt i ankare just ni faktiskt......
 
Äntligen helg igen! Måste säga att denna vecka har gått raketfort! Känns ärligt som att det var måndag igår?! Men inte gör det mig något, ska bli überskönt att få sova ut lite, inte plugga ihjäl sig och koppla av. Annars står även presentjakt, mössjakt och resesökande på listan. Rätt bra helg ändå.
 
 
Sara
 

Roses

Publicerat: 2014-01-19 | 22:56:00 i Allmänt
Kunde inte motstå den här när jag svängde förbi H&M i helgen, så den fick utan tvivel följa med hem! Ynka 99kr var det helt klart värd.
 
Helgen har bjudit på 18årskalas och andra roligheter och jag har avslutat den med lite grammatikplugg. Imorgon börjar en ny vecka, förhoppningsvis en bra vecka trots de två proven som ligger och väntar. Nu däremot väntar sängen, och ärligt talat ska det bli riktigt skönt att få svepa in sig i sitt täcke och sova
 
 
Sara

Mauritius - Madagaskar DAG 1-6

Publicerat: 2014-01-16 | 22:15:59 i Allmänt
Jaaaa jag lovar, vattnet var verkligen såhär blått!
 
 
 
Umeå- Stockholm - Dubai - Mauritius - Madagaskar
 
Efter ett antal timmar i luften landade vi på ön Mauritius. Vädret var hyffsat, lite molningt men härligt varmt! Vi hade extremt tur med en cyklon som hotade att komma in över landet när vi skulle dit men den bytte rikting i sista stund. Dock lämnade den kvar rätt starka vindar på östrasidan ,där vi började att bosätta oss i 3 dagar, men det gjorde inte så mycket! Havet hade en skön temperatur och jag gick praktiskt taget runt i min bikini under hela vistelsen! 
 
Så efter tre dagar i Mahebourg, på julafton, hyrde vi en liten bil och körde tvärs över landet (se karta) förbi huvudstaden (Port Louis) och vidare upp till Pereybere. Vårt hotell låg verkligen på stranden och man behövde bara gå ner för en trappa så stod man i det turkosa vattnet! En dag låg vi bara och chillade i nån solstol men en annan dag tog vi bilen på en roadtrip ner till söder för att kolla på utsikter och stanna och shoppa längs vägen tillbaka. Eftersom ön har haft franskt styre blev det mycket fransk mat (=baguetter till alla mål) men även massor med pizza något de var riktigt bra på att göra faktiskt!
 
Sedan var det plötsligt den 27:e december och vi körde tillbaka till flygplatsen (den enda i landet!) i Mahebourg för att åka mot nästa land!
 
 
Så det var första delen av resan. Har fler bilder som kanske kommer upp sen med först blir det madagaskarbilder!
 
 

HEMMA!

Publicerat: 2014-01-12 | 15:54:46 i Allmänt
Blandande mobilbilder från resan!
 
 
SKÖNT ATT VARA HEMMA. Men samtidigt som man är supertaggad på att träffa alla kompisar igen, sova i sin egna säng (med riktigt täcke!), äta "vanlig" mat och bara leva i en civiliserad värld igen så finns den där hemska kylan (föredrar 30C och sol....) som tränger sig på och skolan med alla sina krav. Så lite blandade känslor är det allt att komma hem igen. Men det positiva överväger helt klart! 
 
Kommer under den närmsta tiden försöka organisera upp mina bilder och redigera dem bit för bit. Har bestämt att i år dela upp resan i mindre delar och ska försöka berätta vad vi gjorde och upplevde med bilder och ord. Vi får dock se hur fort den första biten kommer upp har trots allt massa plugg att ta igen också....▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0