Äntligen här!

Publicerat: 2013-07-30 | 15:25:00 i Allmänt
 
Idag fick jag äntligen åka till posten och hämta ut min efterlängtade tröja! Har som ni kanske vet ritat trycket sjäv, och sedan beställt det på en mysig tjocktröja. Den blir perfekt till hösten när det börjar bli lite kyligare.Kommer helt klart att göra fler tröjor, men nästa gång blir det nog nån t-shirt av nåt slag! Vad tycker ni om resultatet? 
 
 
Sara
 

Me by Me

Publicerat: 2013-07-29 | 22:41:51 i Allmänt
Foto: jag Kamera: Canon eos 5d mark II + 50m 1.8 + studioblixt
 
 
Tog med mig kameran och gick ned i studion en stund. Det var verkligen en evighet sedan jag stod där nere på det kalla källargolvet och hörde ljudet av de pipande blixtarna! Det tog en stund innan jag lyckades få till ljussättningen + tajma tygbitens rörelse, men blev nöjd med resultatet måste jag säga! Blev några till lyckade men de får ni se en annan gång :)
 
Sara
 
 
 
 

Detaljer

Publicerat: 2013-07-29 | 14:20:00 i Allmänt
Mitt rum i stugan, där jag trivs väldigt bra!
 
Hemma. Igen. Kan inte beskriva hur skönt det är med fungerande wifi och 3G! Idag ska jag färdigställa nåt till porträtt eftersom vädret inte är särskillt kul, sedan kanske jag traskar förbi nån kompis. Vi får se vad som händer med dagen :)
 
 
Sara
 
 
 
 
 

Surfing

Publicerat: 2013-07-26 | 18:06:52 i Allmänt
 
Så här såg det ut när jag och Lotta lekte surfare i stugan. Galet kallt var det, men självklart jättekul! Synd att vattnet inte är lika varmt som i Surfers' Paradise och att vågorna är rätt så små här i Sverige... 
 
Nu bär det av mot stugan igen, ska jobba två dagar innan jag får några fler dagar ledigt!
 
 
Sara
 
 
 

Gurran och jag

Publicerat: 2013-07-24 | 20:08:01 i Allmänt
 
Äntligen hemma efter tio dagar i stugan! Har haft fullt upp med jobb och besök av både Lotta och släkten så är alldeles slut. Nu är jag ledig i två hela dagar innan det bär av igen mot stugan för ytterligare lite jobb. Ska verkligen ta till vara på de här dagarna speciellt nu när det lovas värme och sol :)
 
 
Sara
 
 
 
 

Mot stugan

Publicerat: 2013-07-14 | 16:37:00 i Allmänt
1. Den stora (läs: pyttelilla) fyren! 2. Fjolårets hemlösa ren som jagade turister och åt upp rabatter, vila i frid. 3. Karta över bjuröklubb.
 
Ska snart dra igen dragkedjan på väskan, äta middag och sedan åka till stugan! Börjar jobba på Caféet imorgon, vilket ska bli väldigt kul samtidigt som det känns lite nervöst eftersom detta är första gången i år, och mina kollegor har redan jobbat där ett antal veckor. Men det går nog bra. Förhoppningsvis. Kommer vara lite seg i starten bara, men så är det ju alltid. Kommer stanna där i lite mer än en vecka så kan ju skriva redan nu att jag med 99% säkerhet inte kommer blogga eftersom vår stuga befinner sig i någon slags radioskugga....
 
Ha det bra så länge
 
 
Sara
 

Kassettband

Publicerat: 2013-07-14 | 00:26:43 i Allmänt
Made by me
 
Tog en liten paus från beställningarna och ritade detta idag ↑. Kul att bryta mönstret och rita något annat än porträtt för en gång skull faktiskt :) Är nu väldigt sugen på att beställa en tröja med detta tryck på, och tror faktiskt att jag ska göra det imorgon. Spännande!
 
Vad tycker ni om kasettbandet?
 
Sara
 

Fredag

Publicerat: 2013-07-12 | 21:13:00 i Allmänt
 
 
Vädret levererade idag kan man säga! Så jag spenderade större delen av dagen på altanen, men har även hunnit med en kort sväng till stan, lite fotografering och matlagning. Hoppas verkligen att vädret håller i sig hela helgen, nu när detta är sista ledigheten innan jobb numero 2!
 
Nu ska jag fortsätta kvällen med porträtt-beställningarna jag har. Hare gött!
 
 
Sara
 

Tjabba, tjena hallå

Publicerat: 2013-07-11 | 12:11:00 i Allmänt
Linne New yorker I Tights Barcelona  
 
Nu ska jag snart gå till bussen som tar mig till havet! Ska hälsa på tvillingarna Lundin, men först - PANCAKES!
 
 

Godmorgon

Publicerat: 2013-07-09 | 14:25:25 i Allmänt
 
Godmorgon! Vaknade dock lite tidigare, men har princip gått i min nya mysiga morgonrock fram tills nu. Denna dag känns otroligt seg och grå, så jag ska lägga mig i sängen igen och se på film! Känns som en lagom nivå idag faktiskt. Ha en fin tisdag!
 
 
Sara
 
 
 

60's

Publicerat: 2013-07-03 | 22:09:00 i Allmänt
 
Gjorde en sextiotalsinspireard makeup ikväll, (som sjävklart såg coolare ut i verkligheten). Försökte efterlikna twiggy lite grann men nja, blev ganska olikt. Provade även att använda videofunktionen på min kamera men jag tvivlar på att den filmen kommer upp, hehe. Ska prova redigera den först innan jag bestämmer mig, men ha inga höga förhoppningar!
 
Nu ska jag göra min näst sista lunchlåda för komunjobbet! Snart får man äntligen vara lite ledig på heltid :)
 
 
Sara
 
 
 

Bästisfestis

Publicerat: 2013-07-01 | 20:41:09 i Allmänt
Ingen sommar utan denna brud! Foton från igår
 
Dagen har bestått av jobb, matlaging med Lotta och middag med henne och Hanna. Vi gjorde en fantastisk god pasta con räkor, trots våra bristande matlagningskunskaper. Inte illa måste jag säga. Nu ska jag ta tag i lite ritjobb innan kvällen tar slut och sängen väntar. Ha en fin kväll :)
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0