Vårigt

Publicerat: 2014-05-22 | 18:51:00 i Allmänt
Canon 5d mark II + 50mm 1.8
 
Maj har verkligen levererat med vädret den senaste tiden så nu har bla vårt fina plommonträd slagit ut i trädgården och det ser verkligen så vårigt ut. Nedräkningen till sommarlov är i full gång, inte långt kvar nu!
 
Sara
 

Guld

Publicerat: 2014-05-19 | 15:00:00 i Allmänt
 
 
Blev less på mitt mobilskal så jag bestämde för att ta min nyinköpta guldsprayburk, som förövrigt bara kostade 79kr, och spraya mitt gamla skal. Plötsligt så var det förvandlat till ett nytt, frächt och snyggt skal. Tummen upp!
 
 
 
Sara
 

Varning för matbilder

Publicerat: 2014-05-18 | 23:15:41 i Allmänt
 
Blir nästan liten hungrig igen när jag kollar tillbaka på tårtorna från dagen. Idag firade vi farmor som fyllde hela 90år! Nästan hela släkten var samlad hemma hos oss för att äta gott och prata vilket var väldigt trevligt eftersom det händer ytterst sällan. Fint väder fick vi också, strålande sol hela dagen, bra jobbat umeå fortsätt så!
 
 
Sara
 

Onsdag

Publicerat: 2014-05-14 | 20:57:35 i Allmänt
 
Vi gjorde en grym redovisning om andra världskriget för grundskola idag men ganska snabbt där efter däckade jag i min säng hemma och här ligger jag kvar med feber och ont i halsen. Har verkligen inte tid med att bli sjuk just nu, men å andra sidan var det typ ett år sedan jag blev sjuk senast så de tär väl min tur nu haha. Bjuder på en bild från påsklovet för att väga upp mitt dålig bloggande!
 
Sara
 

Plum

Publicerat: 2014-05-09 | 23:35:43 i Allmänt
 
 
Nu har de riktiga h-vetes veckorna dragit igång för att uttrycka det fint. Men jag kämpar på, trots att det verkligen inte alls är lätt att få allt att gå ihop vissa dagar. Han med ett besökt till frisören i mellan alla kursprov denna veckan. Slingade håret för första gången och ja det blev väl ok. Lite mer sommarfräscht men inget speciellt. Vet inte om det syns så bra på bilderna heller haha. Brukar egentligen inte heller go crazy med läppfärg men ikväll matchade jag med en plommonfärg på läpparna! Lite coolt ändå.
 
 
Sara
 

cozy

Publicerat: 2014-05-03 | 19:38:05 i Allmänt
 
Min valborg spenderades inomhus tillsammans med Lotta. Vi lagade vår laxpasta och gjorde om vardagsrummet till en koja där vi gottade oss i frukt, choklad, goda drinkar och B&J medan vi såg en film och sedan övernattade. 5/5 helt klart!
 
 
Sara
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0