Sommaren 2012

Publicerat: 2012-08-30 | 22:02:00 i Allmänt

Foto:jag
 
Sommarens positiva
Tjänat pengar,  fått nya kompisar, jobbat på caféet,  musilägret (med de bästa!), Göteborgs-vistelsen, inga bestämda tider, inga läxor,vännerna, strandmyset, övningskörning, OS, och ny inspriation.
 
Sommarens negativa
Den tog slut, vädret, sprickan på mobilskärmen, myggorna och radiolåtarna som tex call me maby.

Camera Nikkor

Publicerat: 2012-08-28 | 08:37:54 i Allmänt
Foto: Jag Kamera:Sony a550
 
Efter den korta dagen igår (har endast två lektioner!) cyklade jag förbi mammas jobb eftersom det spöregnade så mycket. Fick med mig två gammla analoga kameror som fick bli prydnader i mitt rum! Har letat länge både hemma o på loppisar efter snygga sådana kameror så blev glad att jag antligen fick tag på två :D Funderar faktiskt på att köpa en film rulle och prova fota, skulle vara sjukt coolt! Någon som vet vad det kan kosta + framkallning?
 
Sara

Rain

Publicerat: 2012-08-27 | 10:48:32 i Allmänt
Foto: Jag
 
Regnet öser ner, och jag sitter hemma och chillar. Börjar först kl tolv, vilket är väldigt lyxigt en måndag, eftersom jag varken går special idrott eller träningslära! Ska snart börja göra någon lunch innan jag måste trotsa regnet och cykla mot skolan. Vet nämligen inte vad jag har för lektioner idag för jag ska byta klass, men det lär väl ordna sig! Ha en bra dag :)
 
 
Sara

Att gå upp kl 7 en lördag....

Publicerat: 2012-08-25 | 20:06:40 i Allmänt
självporträtt  | Kamera: sony a550 + sigma
 
... är inte härligt! Hade träning klockan halv nio imorse så var illa tvungen att stiga upp då. Men aningen hurtig känner man ju sig efteråt i alla fall :) Ikväll blir det troligen film-mys hos Lotta med lite catch-up-snack!
 
Trevlig kväll!
 
Sara

Hey there

Publicerat: 2012-08-21 | 17:44:00 i Allmänt
1. På väg till gbg 2. jag och mami är seriösa påväg hem 3. kassan i caféet 4. Glassiga glassar i Bergsbyn 5. teckning 6. Jag och Ange plockar fram skating skillsen som aldrig funnits, men det ser bra ut iaf ;)
 
Andra dagen på gymnasiet är nu avklarad och det känns bra än så länge! Imorgon ska vi åka ut till Norrbyskär för att lära känna varandra bättre och övernatta på en lägergård, så det ser jag fram emot bara vädret blir bra!
 
Sara

Första dagen på ett nytt liv typ

Publicerat: 2012-08-20 | 11:29:00 i Allmänt
Foto/redigering: Jag
 
Idag är dagen då jag o alla andra 96:or börjar första året på gymnasiet! Känns galet konstigt, speciellt eftersom tiden bara flugit fram. Men kul ska det bli speciellt med lite förändringar osv :) Så ska snart få i mig lite lunch innan jag cyklar iväg mot  min nya skola, aaaah :D
 
Sara

The week before school

Publicerat: 2012-08-19 | 15:08:00 i Allmänt
Hållö fyr
Galet härligt vatten! Ser faktiskt ut som medelhavet :)
I väntan på spårvagnen
Inne i staden
Foto: Jag Kamera: Sony a550 + sigma 50mm
 
Som ni kanske läste och märkte åkte jag o familjen en liten sväng till Göteborg så här innan skolstart. Har haft makalöst fint väder alla dagar (utom den sista..) och gjort massor med roliga saker. Vi började hälsa på några i Uddevalla där vi var i några dagar och åkte båt, körde femkamp samt shoppade en del. I går åkte vi tillbaka in till Gbg och jag hann med att träffa Carl en stund som visade mig staden och bjöd på glass :) Så det blev en riktigt härlig liten semester!
 

Sand

Publicerat: 2012-08-14 | 16:10:47 i Allmänt
Foto: jag Kamera: Sony a550
 
Nu när jag äntligen har fått semester drar vi till göteborg såhär innan skolan börjar. Vi ska hälsa på lite folk utanför göteborg några dagar för att sedan avsluta inne i staden där jag planerar att få träffa mammas kusin medan föräldrarna är på 50-kalas! Lite synd är det dock att jag missar personal festen uppe i stugan, men men, sånt är livet.. Nu ska jag fixa det sista innan vi åker samt lyckas dra igen min stora resväska :D Hare gött!
 
 
Sara
 
 

Renen

Publicerat: 2012-08-12 | 21:50:54 i Allmänt
foto: jag Kamera: Sony a550 + sigma 50mm f1.4
 
Nu är jag hemma igen med en halv citronpaj, 9 ägg och några chokladbollar rikare. Jobbade sista dagen idag och det var både skönt samtidigt som man kommer sakna det. Det blev mycket städning eftersom caféet stänger och bara har helg öppet nu, men även en del fikastunder då mycket blev över. Nu är jag deremot helt slut i kroppen, speciellt ryggen och funderar starkt att bädda ner mig i sängen med lite citronpaj och invänta OS avslutningen :)
 
På bilderna har vi bjuröklubbs nya tama ren. Han älskar att följa efter folk som åker bil, promenerar eller är ute och joggar (haha väldigt social dvs.) men även stå i folks trädgårdar och käka jordgubbsblad...
 
Sara

Drawing

Publicerat: 2012-08-07 | 15:01:49 i Allmänt
Foto/teckning: Jag
 
Börjat på en ny teckning. Den har en del mörka partier som min 6B penna inte riktigt är bra nog för, men det är roligt och utmanande att testa! Snart ska jag packa ner ritsakerna och åka mot stugan för att jobba mina sista dagar. Det betyder även att ni inte kommer få inlägg först på måndag igen (men om ni har tur, något på fredag då vi ska hälsa på kusinerna i stan). Hoppas ni har det bra så länge!
 
Sara

Fifty 5

Publicerat: 2012-08-07 | 12:02:27 i Allmänt
Självporträtt |  Kamera: Sony a550 + sigma 50mm + 2 studioblixtar med softbox-paraply
 
Trashade och blekta shorts gjorda av mig för några dagar sedan.
 
Dagens tummen upp: Sommarjobbslönen för juli har kommit!
Dagens Blä: Det regnar..

New

Publicerat: 2012-08-05 | 18:06:40 i Allmänt
Självporträtt Kamera: Sony a550
 
Hittade denna grymma tröja idag på HM. 149kr gick den för, och kommer bli perfekt till hösten!
 
Sara

Jack Nicholson smoking a cigar

Publicerat: 2012-08-03 | 21:12:49 i Allmänt
Teckning: Jag
 
Tog mig i kragen och gjorde färdigt den här teckningen på skådisen Jack Nicholson. Började egentligen på den i våras men har aldrig orkat ta tag i den igen, först nu då. Det var en lärare som valde ut bilden på en elevensvallektion, när jag satt med noll inspiration, och den var faktiskt ganska svår att teckna måste jag säga. Men nu är den klar och kan äntligen sättas in i min teckningspärm! Slarvade faktiskt lite nu med tekniken som man kan se, men ville bara bli klar, haha.
 
 
vad tycker ni?
 
Sara

lunchbild och tråkigt prat

Publicerat: 2012-08-03 | 14:48:26 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Sony a550 
 
Vädret är sämst och jag sitter inne framför datorn, lyssnar på musik och pratar med folk. Funderar på att spela lite gitarr eller måla något, men vet inte om jag har så mycket inspiration till det. Kanske tar fram kameran och macroobjektivet och fotar lite vattendroppar, hmm, får se vad jag hittar på. Hoppas iaf att vädret blir bättre imorgon då det bär av mot holmön med laget.
 
 
Sara

Made by me

Publicerat: 2012-08-02 | 14:44:32 i Allmänt
Foto: Jag kamera: Sony a550 + sigma 50mm 1.4
 
Hittade ett tygstycke från mitt examensarbete som råkat bli kvar här hemma, så bestämde mig för att göra en kjol! Totalt kostade den mig ca 25kr (resårbanden i midjan) så ganska nice eftersom i butik har jag sett priser som 199-249kr. Vad tycker ni?
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0