Mt. Choco

Publicerat: 2015-09-15 | 12:31:17 i Allmänt
 
Slutförde denna uppgift idag som ska lämnas in på torsdag! Uppgiften vi fick var först att desgina en logga till ett chokladföretag i retro/vintage stil, sen gick vi vidare med att desgina packeteringen också. Detta är den sista veckan på min första termin och på fredag får vi lov i två veckor! Ska bli superhärligt och hoppas verkligen på att vädret blir bra.
 
På lördag flyttar mamma hit också efter två och en halv månad ensam hemma i sverige! Ska bli najs att bli full familj igen och visa henne runt staden också :) Sen kommer det ju två umebor till hit också, andra veckan av lovet, så ser verkligen fram emot ledigheten!
 
 
Sara
 
 
 

Le room

Publicerat: 2015-09-09 | 11:07:12 i Allmänt
 
 
Här har ni mitt lilla rum (eller ja okej det är rätt stort) i vårt hus i Melbourne. Trivs väldigt bra i vårt hus och är väldigt nöjd med mitt rum! Alla möbler fanns redan så har bara behövt köpa enstaka grejer för att få det hemtrevligare. Dock hade de plockat ner alla tavlor, och tro mig de hade många för kvar är miljoners tavelspikar. Har lyckats rätt bra med att fylla väggen över sängen med diverse grejer, mysfaktorn höjdes rejält med ljusslingan och dekorationerna! Det finns  dock massor med spikar kvar att dölja i hela huset haha. Får se till att göra lite fler tecknignar att hänga upp helt enkelt! 
 
 
Sara
 
 
 

two striped

Publicerat: 2015-09-02 | 09:03:50 i Allmänt
 
Canon 5d mark II + natural light▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0