NYPD

Publicerat: 2014-04-30 | 12:38:34 i Allmänt
Fotograf: Mattias Lönneborg 
 
 
På gårdagens möte var det ungefär 99% fotografer där så jag blev illa tvungen att ställa upp på lite kort. Vi var utomhus och fotade med trots kylan och det faktum att jag inte är särksilt bekväm framför andras kameror blev det ändå rätt bra. Ser fram emot de andra bilderna som sen togs inne i studion också!
 
 
Sara

Bara sådär

Publicerat: 2014-04-28 | 21:08:04 i Allmänt
 
 
Senaste A3-teckningen gjord i blyerts. Tog ett antal timmar att färdigställa, tappade räkningen där vid 8-9... Men jag gillar den och jag tycker lyckades fånga känslan i fotot jag ritade av! Tänkte försöka scanna in den någon dag för bättre kvalitet!
 
Annars då?
Dagarna har bara flugit förbi. Plötsligt var det en vecka sedan jag sist gjorde en uppdatering... Men samtidigt är det bra att tiden flyger för vill verkligen ha sommarlov nu! När detta sköna väder dragit in kan man inte annat än tagga lovet lite extra. Snart är år två på gymnasiet slut, snart kan man pusta ut, släppa stressen och ladda om. Låter rätt bra i mina öron och detta är en av anlednignarna till att man fortfarande  överlever skolan även fast energin börjar ta slut...
 

Tisdag

Publicerat: 2014-04-22 | 11:32:59 i Allmänt
 
 
Svart, vitt och  grått = den vanliga skolklädseln. Idag skiner solen och trots att skolan börjar igen känner jag på mig att dagen kommer bli rätt bra! Have a nice day people! 

Bunny

Publicerat: 2014-04-20 | 14:20:48 i Allmänt
 
Påsken till ära fixade jag mina naglar igår! De ser dock inte lika fina ut längre men det var kul så länge det varade. Som grund har jag använt mig av ett favoritlack från essie, Mint candy apple. Till kaninen och prickarna ett vanligt vitt nagellack och de rosa partierna favortilack nr 2, Essie cute as a button. 
 
 
Sara

Easter

Publicerat: 2014-04-19 | 01:06:13 i Allmänt
 
Hade tänkt ta några riktigt coola high-fashion-påsk-bilder men resultatet blev väl kanske inte lika bra som jag hade föreställt mig. Det blev ungefär en, kanske två bilder som dög att behålla. Men här har ni ena i alla fall, redigerad på två olika vis. Ha en bra påskhelg och ät så mycket godis ni bara orkar för det ska jag göra!
 
 
Sara
 
 
 
 

Longboard

Publicerat: 2014-04-15 | 21:06:00 i Allmänt
 
Enjoy!

Nike & Batman

Publicerat: 2014-04-14 | 19:34:00 i Allmänt
 
 
Idag kom pappa hem efter två veckor i Washington! Men det var inte bara han som kom hem, utan mina nya Nike air force low följde med honom :D De kommer verkligen användas flitigt. Tishan är också ny och den hittade jag på H&M igår. Mycket nice! 
 
UPDATE: jeansen är pappas gamla!
 
 
Sara

AMNH and Soho

Publicerat: 2014-04-12 | 22:06:22 i Allmänt
 
Under vår vecka i New York hann vi som sagt även med en tripp på American Museum of Natural History där vi nästan spenderade hela dagen (det var otroligt stort!). Det fanns ett antal våningar fullsmockade med olika tidsperioder och områden av världen. Allt var mycket välgjort vilket gjorde besöket roligare! Vi bestämde även för att gå hem där ifrån så då fick vi se central park också! En annan dag tog vi tunnelbanan åt andra hållet för att upptäcka Soho och lite av China town. Soho består av många fina byggnader och affärerna är snäppet finare i kanten! Man märker verkligen att det bor lite rikare människor i de kvarteren, men vi lyckades shoppa en del där också!
 
 
Tänkte ta tag i lite madagaskar-inlägg nu när det är lov också, har ju som halkat efter med alla semesterbilder...
 
Sara
 
 
 

Onsdags-pyssel

Publicerat: 2014-04-09 | 20:49:14 i Allmänt
Självporträtt
 

Trench coat

Publicerat: 2014-04-05 | 17:04:00 i Allmänt
 
Helgen är som gott pluggfri, så jag unnade mig en lång sovmorgon innan jag tog bussen ner på stan för att spendera lite pengar! Hittade bl.a denna fina trench coat inne på H&M. Ett riktigt impulsköp, men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet så den fick följa med hem. Hittade även en mysig kofta, ett par fula jeans (som ska klippas av och bli shorts) samt lite smink och ritsaker. Nu är det snart middagsdags innan kvällen fortsätter med ett par kompisar!
 
 
 
Sara
 
 
 
 
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0