RIOT

Publicerat: 2014-09-22 | 16:37:00 i Allmänt
 
 
Kirrade en ny tröja på Carlings i helgen. Ett väldigt spontant köp, men å andra sidan är det för det mesta så jag handlar!
 
 
 
Sara
 

Whats going on

Publicerat: 2014-09-19 | 19:39:51 i Allmänt


Livet rullar på i takt med att skolan smygande ökar tempot, för varje vecka som går, inför slutspurten. Idag provade vi studentmössor (?!) och insåg hur pank man kommet vara på vårterminen! Men det det priset får man kanske ta, det ska ju trots allt bli galet skönt att vara färdig med gymnasiet!
Annars har business meeting stått på schemat och ikväll ska jag o A avrunda kvällen på stan. Riktigt skönt med helg!

Mitt nattduksbord

Publicerat: 2014-09-10 | 19:52:34 i Allmänt
 
 
Såhär ser mitt nattduksbord ut i nuläget. Tummen upp, för jag är ärligt väldigt nöjd! Har jobbat på det ett tag och i helgen investerade jag i den "sista" delen! Nämligen den silvriga spegelbrickan som jag spanat efter ett tag.
Kakfatatet pysslade jag ihop av några seconhand tallrikar i sommras så även det är jag väldigt nöjd med. Får se hur länge jag har det såhär, vips kanske jag tröttnar och möblerar om, men det får vi se med tiden! Vad tycker ni?
 
 
Sara
 

Arrows - Tattly

Publicerat: 2014-09-09 | 17:40:32 i Allmänt
 
Tattly.com
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0