Sigge a.k.a Suárez

Publicerat: 2014-07-31 | 13:39:00 i Allmänt
 
- Hej jag heter Sigge och jag gillar att bitas.
 
Grannarna måste ha skaffat den sötaste hunden, for real! Bara någon månad gammal och full av liv. Händerna var täckta med små bitmärken när jag traskade där ifrån, men det var det värt han är ju så fruktansvärt söt. Kan hända att jag kidnappar honom en dag....
 
 
Sara
 

H&M all the way

Publicerat: 2014-07-30 | 15:14:26 i Allmänt
 
 
Har shoppat lite de senaste dagarna och detta är det som jag fick med mig från H&M! Hade egentligen bara tänk köpa ett par slit och släng ballerina samt väskan att ha på flyget och i skolan, MEN kunde inte låta bli att slå till på klänningen också när jag såg den hänga där! Behöver lite färg i min garderob så det var ett bra köp, snacka om att den kommer sitta fint i Grekland också!
 
 
 
Sara
 
 

Dimma

Publicerat: 2014-07-28 | 18:25:03 i Allmänt
Pappa knäppte bilden och jag redigerade den lite. 
 
Veckorna består av jobb jobb och jobb. Hinnner åka hem några få dagar ibland men på senaste tiden har vi stannat där rätt länge. Nu är jag i alla fall hemma ett par dagar, SÅ SKÖNT! Tänker spendera dessa dagar väl genom att både hinna träffa lite folk, speciellt min pojke, men även ta i tu med lite shopping inför Greklands-veckan som närmar sig med stormsteg. Kanske hinner slänga upp något till inlägg innan jag beger mig ut till stugan igen, annars så får ni ha det så bra så länge!
 
 
Sara
 
 
 
 

Corps girl and Ladder to the sky

Publicerat: 2014-07-09 | 11:58:25 i Allmänt
 
När man varken har internet eller någon kompis att hänga med i stugan måste man hitta på andra saker för att roa sig. De senaste dagarna slutade det med att jag fotade rätt mycket. Men inte direkt vanliga bilder utan sådana, som i inlägget nedan, man kan bygga vidare på i photoshop! Kanske har blivit min nya grej, eller så är det bara en fas som så många andra går över när jag hittar något nytt att testa på..
 
Sara
 

Flying

Publicerat: 2014-07-02 | 13:17:00 i Allmänt
 
Tog lite blandade foton och satte mig sedan i photoshop för att bygga ihop något och det resulterade i bilden ovan! 
 
 
 
Sara
 

Cookie monster cupcakes

Publicerat: 2014-07-02 | 01:43:32 i Allmänt
 
 
 
Vi bakde dessa förra veckan. Söta och goda både på utsidan och insidan!
 
 
Sara
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0