sitting by the ocean

Publicerat: 2013-04-29 | 22:32:07 i Allmänt
 
Några bilder från "Storsand" i stugan. En superfin strand som nästan aldrig är befolkad, till och med på sommaren vilket är väldigt skönt. Dock är ju  have iskallt året om vilket kanske bidrar till att den är tom. 
Ska fortsäta redigera lite bilder från stugan nu och sedan lägga mig. Har haft spanskalektion (med en spanjorska) i nästan tre två timmar nu ikväll så är aningen trött kan jag säga! 
 
 
 
Sara
 

Stugish

Publicerat: 2013-04-26 | 11:00:00 i Allmänt
 
Idag efter skolan drar jag till stugan över helgen. Ska bli RIKTIGT skönt att komma bort från huset + att det är så mysigt att vara där. Snart är det dessutom sommar, vilket betyder jobb på fyren, härligt väder(förhoppningsvis), senanattdopp och massa andra roligheter! Åh vad jag saknar sommaren.
 
 
Sara

Colors

Publicerat: 2013-04-24 | 22:21:00 i Allmänt
 
 
made by me
 
Ni som följer mig på istagram har redan sett denna bild, men tänkte att ni andra också skulle få göra det. Den är gjord för ett tag sedan med akvarell, och blev inte alls som jag hade tänkt mig från början men ändå inte dålig, bara lite annorlunda! Texten är dock ditsatt i photoshop. Vad tycker ni om den?
 

iPhone objektiv

Publicerat: 2013-04-24 | 18:50:00 i Allmänt
 
 
Köpte dessa precis innan jag lades in på sjukhuset och fick hem dem för några dagar sen. Det är alltså små objektiv till sin iPhonen! Är inte helt hundra men de kan passa till andra mobiler också! Beställde från ebay och fick dem för ca 80spänn så mycket bättre pris än om man beställer/köper dem i sverige där jag har sett priser som 250kr och 300kr! 
 
Jag tycker i alla fall de funkar bra, tre roliga accessoarer helt enkelt som varje fotograf/fotonörd borde skaffa sig! Mina objektiv är ett vidvinkel, ett macro och ett Fisheye.
 
 
 
Sara

Ny kjol

Publicerat: 2013-04-22 | 18:54:20 i Allmänt
 
 
 
Köpte denna söta kjol i helgen för endast 45kr!? Helt galet billigt måste jag säga. Den kommer passa utmärkt till sommaren tillsammans med ett linne och bruna ben.
 
Sara

Photoshoot

Publicerat: 2013-04-20 | 18:26:00 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Canon eos 5d mark II + canoon 50mm 1.8
 
 
Idag pallrade jag mig ur sängen och hade photoshoot med mina kompisar. Tycker bilderna blev riktigt bra även om modellerna tyckte det var ovant och jag var lite tröttare än valigt! Börjar gilla min nya kamera mer och mer!
 
 
Sara

Tävling "Min favoritbild"

Publicerat: 2013-04-18 | 21:38:16 i Allmänt
 
Modell: Lotta Stenberg
 
Emma har en fototävling på sin blogg där jag är med och tävlar om en check på 200 kr hos Kamda.se. om jag vinner vill jag vinna detta!
 
 
Sara

same same but diffrent

Publicerat: 2013-04-18 | 16:07:00 i Allmänt
 
canon eos 5d mark II + canon EF 50mm f1.4
 
 
Hälsade på skolan idag en lektion, vilket var trevligt. Har saknat klassen väldigt mycket! Nu har jag dock kraschat i sängen efter 70minuters sittande för det tar på krafterna måste jag säga!
 
Sara

Black'n white

Publicerat: 2013-04-17 | 22:05:49 i Allmänt
Modell: Lotta Kamera: Canon eos 5d mark II
 
Testfotade lite med min nya kamera ikväll. Är fortfarande helt ovan med canons inställningar men lyckades få några bilder iaf! Ska testa den mer imorgon :)
 
 
Sara
 

88 colors

Publicerat: 2013-04-17 | 11:19:54 i Allmänt
 
Åh fick hem denna skönhet igår som jag klickade hem från ellos i Söndags. Anledningen till at jag beställde var för att man fick med en hängmattestol, haha, som jag alltid velat ha. Den kommer passa skitbra i stugan! Paletten kostade 199kr ursprungligen men fick den för en hundralapp då det var rabatt :) Tror den kommer vara bra till alla photoshoots med mina amigos. Testade göra en färglad sminkning igår, som vissa kanske såg på instagram, och de flesta färgerna var riktigt bra!
 
Och idag kommer min kamera, wihoo :D
 
 
 
Sara

Monday

Publicerat: 2013-04-15 | 17:33:00 i Allmänt
 
Kände mig lite piggare idag så har varit uppe ganska mycket, pluggat både matte, fysik och lite spanska samt fotat lite. Nu är även en kamera beställd. Och denna gång en begagnad från en riktig fotoaffär, så risken är mycket mindre att jag blir lurad denna gång! Hoppas den hinner komma i veckan :)
 
 
Sara

Tävling hos Kamda.se Tema: Vår

Publicerat: 2013-04-14 | 19:43:00 i Allmänt
Smältvatten som rinner ut i havet och skapar häftiga mönster i sanden.
 
 
Här är mitt bidrag till tävlingen där man kan vinna en värdecheck på 250kr. Om jag vinner vill jag vinna detta!
 
 
 
Sara

.

Publicerat: 2013-04-13 | 19:49:52 i Allmänt
 

en bild från Lazy beach i Kambodja
 
 
Har haft all tid i värden till att blogga, men har verkligen ingenting att blogga om när jag endast ligger i sängen hela dagarna. Vill egentligen ut och fota, rita och göra andra kreativa saker som kan pryda bloggen. Men har fortfarande inte så mycket ork till det. Hoppas på att snart kunna få tillbaka energin och återgå till vardagen, fast det lär nog ta ett par dagar till! Jus nu är mitt största mål att hitta en kamera samt boka en tid hos frisören för att slinga håret :) Hoppas ni har en bra helg!
 
 
Sara
 

Arg som en varg

Publicerat: 2013-04-08 | 13:26:56 i

Det var det nära att vi blev blåsta på pengar! Annonsen som lät så superbra som skulle betalas med ett "säkert" betalningssätt höll på att sluta med att vi betalde utan att få nån kamera. Som tur var lyckades pappa upptäcka bluffen innan det var gör sent. Jävlar vad arg jag är nu:( Jag som äntligen hade bestämt mig för att köpa en ny kamera! Skitgubbe säger jag bara.Sara


Jag är galen

Publicerat: 2013-04-08 | 09:59:40 i

Jahopp, då var man en i Canonfamiljen! Har länge funderat på att byta upp min kamera samt märke men har haft svårt att bestämma mig. Men igår tog jag tag i saken ock beställde en begagnad (endast 6månader) Canon eos 5d mark II. Det sved lite i plånboken men det känns bra! Nästan halva kameran betalas faktiskt av ett bidrag från sjukhuset när jag låg inne. Så nu är jag galet taggad på att få hem den! Fick även med ett objektiv, vilket gjorde priset lite bättre:) Hoppas jag kan röra på mig lite mer när kameran kommer, annars får jag fors mina tår eller taket, tills mamma låter mig gå ut haha!Sara
▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0