Försenat kalas

Publicerat: 2015-04-19 | 21:26:22 i Allmänt
 
 
Hade mitt försenade kalas igår och bjöd över lite kompisar plus killen! Serverade tårta och diverse cupcakes (bla sushi-cupcakes som ni ser på bilden haha) och hade en trevlig eftermiddag med mycket prat och skratt. Fortsatte sedan kvällen med riktig sushi med A och utgång till Scharran där vi dansade natten lång. En superlördag helt enkelt!
 

Påsklov

Publicerat: 2015-04-07 | 00:45:05 i Allmänt
 
 
Och så var påsklovet plötsligt här. Alla har i princip åkt bort till och med A som drog iväg till Irland. Tog dock tillfället i akt och testade mina nya pennor osm jag fick i julklapp av mamma och pappa nu när jag vart ensam. Har aldrig riktigt tyckt om att rita med färger men dessa pennor är verkligen speciella. Vågade inte hoppas på att de skulle leva upp till förväntningarna när jag önskade mig dem, men jo fan! Visst är det fortfarande mycket svårare att handskas med dem än blyerts men samtidigt väldigt roliga att rita med. Ska bli kul att testa dem på fler porträtt!
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0