The ladder to heaven - Video

Publicerat: 2015-02-08 | 21:12:16 i Allmänt
 
 
 
 
Det är en del som har frågan hur jag gjorde den här bilden och tydligen så hade jag filmat skärmen när jag redigerade. Det hade jag helt glömt bort men hittade igen klippen i veckan när jag sparade lite andra filmer på datorn. Trevlig överraskning så jag bestämde mig för att göra ett litet klipp till er så får ni åtminstonde se processen, även fast den är rätt lång och väldigt snabb. ENJOY!
 
 
Sara

Balett

Publicerat: 2015-02-04 | 19:04:15 i Allmänt
Fotograf: Jag Modell: Jennifer Di Fazio    
 
Från i helgen då vi styrde ihop en heldagsfotografering i en tom lokal. Mycket dans blev det men lite andra bilder också som inkluderade, färg, mjöl och väldigt mycket mjöl. Kul att göra sådana grejor ibland, speciellt eftersom jag inte fotar så ofta. Blev riktigt nöjd med dessa två bilder också!
 
 
Sara

Nytt från Sheinside!

Publicerat: 2015-02-02 | 23:51:00 i Allmänt
ca 115kr för alla tillsammans.
 
IDAG KOM MIN BALKLÄNNING. Ursäkta skriket men ja det är sant. Ni som känner mig vet att jag i princip letat dag som natt, i skolan och i sömnen. Men nu chansade jag beställde en som var alldeles för billig för att kunna se duglig ut men jag chansade tydligen rätt och fick hem en fin klänning som till och med var aningen för stor upp till (vilket inte händer ofta när man beställer från Kina tydligen) men det går lätt att fixa så det var ett väldigt litet problem. I paketet kom även lite penslar som jag passade på att beställa, säkert inge vidare kvalitet men de duger fint för mig, var ute efter att fylla upp min borstkollektion lite så att man kan göra fler sminkningar och så vidare så det blir prima!
Frakten gick fort också det stod från 5-28 dagar men efter att ha gjort en snabb sökningp på google hittade jag typ bara skräckupplevelser då det gått flera veckor/månader innan paketet kom. Men jag hade tur, ganska precis en vecka tog det! TACK FÖR DET.
 
PS. Balklänningen får ni se närmare balen, den är hemlig för bloggen än så länge. färgen är i alla fall svart.
 
Sara
 
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0