NY

Publicerat: 2015-03-25 | 11:11:00 i Allmänt
 
 
Fotade inte alls så mycket med min systemkamera när vi åkte till New york nu på sportlovet. Det blev ju som mest shopping på dagaran och vädret var oftast väldigt kasst för att fota. Det här är iaf sista dagen, som bjöd på sol och turistande runt på manhattan samt Staten island för våra sista dollar. 
 
 
Sara
 

Nineteen

Publicerat: 2015-03-23 | 10:59:10 i Allmänt
 
Hipp hipp hurraaaaa!
 

"Långhelg"

Publicerat: 2015-03-22 | 22:12:00 i Allmänt
- Mobilbilder - 
 
 
I torsdags packade vi bilen och drog iväg vid sju tiden till skellefteå där årets UF-mässa hölls. Jag och Frida lyckades sälja fler påsar än förväntat men vann tyvärr inga priser. Blev även väldigt nöjd med vår monter, visst var den mysig? Resten av helgen har spenderats med A precis som det ska va' (hah där var jag allt rolig..), och vi har sett på film och bara tagit det lugnt för den där 2-dagaras-mässan tog verkligen på krafterna.

Imorgon är det min tur att fylla 19år, spännande! Har nästan ingen aning om vad jag har önskat mig (alltså va?) så det blir spännande och se vad jag får och det betyder ju att jag inte har så höga förväntningar som man kan ha när man hoppas att paketen ska innehålla exakt det man önskat sig.
Så nästa gång är jag ett år äldre, vi höres amigos!


Sara

Filippinerna 14/15 + resefilm

Publicerat: 2015-03-10 | 23:23:49 i Allmänt
 
 
 
Hade så mågna kameror med mig att det slutade med mest film och fotande med mobilen. Det var sällan jag ens orkade ta fram systemkameran. Men det var ju trots allt också semester så det var skönt att få koppla av lite. Här har ni i alla fall lite blandade bilder från Sangat Island resort, Sheridan på Palawan samt en film från hela resan. Glöm ej att kolla på filmen i HD också :)
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0