like a fairytale

Publicerat: 2012-09-30 | 21:12:00 i Allmänt
 
 
Foto: Jag Kamera: Sony a550 modeller: Lotta och Hanna
 
Här är några bilder från idag! Vad tycker ni? Vill ni se fler?

Nu kör vi!

Publicerat: 2012-09-30 | 11:06:04 i Allmänt
 
Packar kameraväskan och tömmer minnerskorten för idag är det photoshoot som står på schemat! Är så galet taggad på att äntligen få fotografera modeller, samt träffa saknade Hanna och Lotta som jag nu inte går samma klass med! Temat denna gång är fairytale och hoppas på några superbilder och om ni har tur kanske det dyker upp några redan ikväll :)
 
Sara
 
Sara

Red lips and a coller with studs

Publicerat: 2012-09-27 | 15:57:50 i Allmänt
 
Detaljer från dagens klädsel
 
Ska snart packa mina träningskläder och cykla mot innebandyträningen, sedan blir det lite plugg innan jag stuper i säng, är så obeskrivligt trött just nu!
 
 
Sara

Klassfoto

Publicerat: 2012-09-25 | 17:11:20 i Allmänt
 
Kom hem trött och hittade skolfotona i brevlådan vilket gjorde mig på lite bättre humör! Blev dock inte jättenöjd med hur jag såg ut men spela roll,  klassen blev fin iaf! Nu ska jag ta tag i spanskaläxorna som ska vara färdiga till imorgon (hehe inte alls sista-minuten-plugg nejnej..) och sedan packa kameran inför kvällens fototräff!
 
 
Sara

Home

Publicerat: 2012-09-24 | 16:53:46 i Allmänt
Work in progress | A3 + svarta pastellkritor
 
Har haft en kanonhelg som började med en trevlig tjejkväll med klassen där hungern stillades i flera timmar! Sedan har jag som sagt varit i skellefteå och dansat resten av helgen med mina kusiner som annordnade en buggkurs. Det var riktigt kul förutom att jag nu har sådan träningsvärk i vaderna att jag knappt kan gå! Men men träning ska ju kännas :) Idag är det studiedag vilket var riktigt skönt, så har bara slappat och pysslat på här hemma idag!
 
 
Sara

Gäsp

Publicerat: 2012-09-20 | 18:36:00 i Allmänt
 
 
Var svimfärdigt trött idag när jag kom hem från en reltivt dryg skoldag samt läkar besök (är det fortfarande typ). Så skippade träningen eftersom jag behövde lite vila och tid att plugga och packa innan jag åker iväg på lördag. Ska hälsa på mina kusiner uppe i norr men även vara med på deras danskurs! Super kul ska det bli :) Och Imorgon ska klassens tjejor träffas för en trevlig kväll med pizzabakning, fika, och annat skoj! Så även det ser jag fram emot. Nu ska jag dock försöka plugga lite... Vi hörs!
 
Sara
 

Insta-bilder

Publicerat: 2012-09-17 | 19:09:22 i Allmänt
Senaste från instagram
 
Borde sitta o plugga men hjärnan är för seg, borde tagga träning men är för trött, borde vara glad men höstvädret suger. Ja, hoppas bullarna som snart är färdiga får mig på bättre humör!
 
 
Sara

Café göreborg

Publicerat: 2012-09-15 | 18:54:25 i Allmänt
Träffade mina saknade fina flickor på Café Göteborg idag, där vi mumsade i oss deras krossade kladdkaka med glass, grädde och chokladsås. Riktigt jäkla gott var det! Och mätt blev då man kan jag lova. Ikväll ska vi träffas igen för en spontan movie-night, så det blir trevligt det med. Men först ska jag leka mästerkock och sno ihop någon middag! (inte för att jag känner mig hungrig efter fikat precis...)
 
 
Sara

Lilla sysslingen

Publicerat: 2012-09-13 | 22:07:27 i Allmänt

Foto: Jag Modell: Adrian
 
Fick storbesök av mammas kusin och hennes son Adrian ikväll som vanligtvis bor nere i södra Sverige. Nog för att han tydligen inte visade upp sina gladare sidor var han väldigt söt, speciellt när han sov! Adrian är nog faktiskt den första tremänningen jag har som jag träffat i verkliga livet också så det var ju lite småroligt!
 
Nu ska jag snart borsta tänderna och försöka sova innan matteprovet som väntar imorgon.. Godnatt!
 
Sara

Shadows

Publicerat: 2012-09-12 | 18:21:00 i Allmänt

Foto: Jag Kamera: Sony a550 + sigma 50mm + 1 studioblixt
 
Känner mig galet less på att öppna matteboken just nu. Varje dag i veckan har vi mattelektion men för att hinna med blir det nästan att räkna hemma varje dag! Känns ärligt som om vi gift oss med böckerna, haha.
Var iaf hos studievägledaren idag för att försöka utöka mina studier med något estetisk ämne, Men såklart krockade alla tvåornas lektioner med mina så det blev inget av det...  Men som studievägledaren sa 'du kan ju alltid fota på egen hand och sedan leka med dem i datorn, och jo det är ju i och för sig sant, meen det gör jag ju redan!. Blev inte särskilt glad av den komentaren, men får helt enkelt vänta till 2:an, suck..
 
Nu blir det middag och sedan träning!
 
 
sara

Macro

Publicerat: 2012-09-09 | 13:47:16 i Allmänt



Foto: Jag kamera: Sony 550 + minolta 50mm macro
 
Eftersom solen skiner tog jag med mig kameran och gick ut i trädgården en sväng. Provade vårat macroobjektiv som inte allt för ofta används. Det enda problemet med det är att fokus är manuellt, vilket kan bli lite knepigt när man ska fota flugor som snabbt flyger iväg. Men tycker ändå jag lyckades fånga några på bild! Vad tycker ni?
 
 
Sara

Fynd

Publicerat: 2012-09-09 | 11:26:46 i Allmänt

Foto: Jag
 
Fyndade stort på en loppis igår. Hittade dessa supersnygga skor, och gissa vad de kostade? Jo, 45kr! Helt galet billigt måste jag säga :) And I just love them♥
 
 
Sara

5:e september

Publicerat: 2012-09-05 | 20:15:26 i Allmänt


Sjävporträtt | Byxor- BikBok | Top made by me |
 
Ajajaj vad ont jag har i tänderna! Har fått tandställning i underkäken idag nämligen och det spänner inte lite. Men förhoppningsvis går det över på någon dag! Annars vet jag inte vad jag gör... Mamma var iaf snäll o köpte ben & jerrys, så det ska jag mumsa i mig ikväll (hehe inte direkt vad tanläkarna skulle rekomndera, men vafan) :D
 
 
Sara

FIT me

Publicerat: 2012-09-03 | 19:50:00 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Sony a550 + två studioblixtar med softboxparaply
 
Här har den alltså! Den heter FIT me, kommer från Maybelline New york och kostade 139kr på kicks :) Än så länge funkar den superbra, speciellt då den inte är allt för täckande och samtidigt ser ser naturlig ut. Helt klart värd pengarna!
 
 
Sara

September

Publicerat: 2012-09-02 | 16:40:20 i Allmänt

Självporträtt
 
 
Känner mig friskare idag, och har hunnit med att både åka på strömpilen, fota och göra läxor. Köpte en ny foundation när jag var där som troligen dyker upp ikväll/imorgon, beror på när jag orkar. Den är från maybelline och än så läng är jag väldigt nöjd med den!
 
Now: mathematics befor dinner!
 
Sara
 



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0