At the hospital

Publicerat: 2013-03-25 | 21:02:31 i Allmänt
 
 
 

Har varit på sjukhuset hela dagen och fått information, röntgat mig igen, tagit blodprover och fått rabbla mitt personnummer minst 100 gånger! Nu har jag iaf ett eget rum, som liknar ett hotellrum med en fåtölj ett litet bord toalett och stora fönster ut! Hela avdelningen är faktiskt jättemysig eftersom den är nyrenoverad och all personal är supersnälla och glada! Så det känns väldigt bra.

Just nu väntar jag bara på narkosläkaren (som egentligen skulle ha varit här vid 3...) innan jag ska ta en dusch och sedan krypa till sängs. Godnatt på er!

 

 

 

 

Sara

 
 
 

Svar på fråga

Publicerat: 2013-03-24 | 18:14:00 i Allmänt
 
 
Ja, det låter kanske lite konstigt. Ska jag hoppa av? eller ska jag ut och resa?- tänker ni. Men svaret blir nej på båda. Anledningen till att jag kommer vara borta från skolan är för att jag ska genomföra en operation. Jag har sjukdommen (åh hatar att säga så, låter så mycket alvarligare än vad det är...) skolios, som betyder att ryggen växt snett. Det är egentligen mycket vanligt hos unga men rätas oftast ut av sig själv,  med hjälp av sjukgymnastik eller ibland korsett. Jag upptäckte det ganska sent, när dom slutat med korsetts å läkaren hoppades på att rygggen skulle räta ut sig själv när jag växte. Men det gjorde den aldrig och därför är det bestämt att jag ska oprera min rygg för att slippa framtida problem. Operationen är redan på tisdag, och ja självklart är jag nervös. Jag har aldrig tidigare legat på ett operationsbord och ska nu plötsligt ligga där och fixa min rygg, BAM liksom. Men jag tror det kommer gå bra, läkarna är bra på sådana operationer och gör dem hela tiden, klart det går bra för mig med!
 
Ikäll ska jag packa för redan imorgon ska jag läggas in, göra massa prover, tester och få information. Har laddat upp med massa musik (tack martin för spellistan, kung!), godis och annat kul. Det var egentligen tänkt att min fin vän Lotta sulle sova med mig där till på tisdag men nu ligger stackren hemma med hög feber så vi får se hur det bir med den punkten.
 
Så jag hoppas ni förstår varför jag kanske inte kommer blogga så mycket de kommande veckorna. men ska försöka uppdatera någon gång bara så ni vet att jag lever, visa lite bilder från sjukhuset och så vidare. 
 
 
Sara
 
 
 
This is how it looks like 
 
 

Hairstyle

Publicerat: 2013-03-24 | 17:40:05 i Allmänt
Tröja altitude.05  Lockade håret igår, så gjorde en fin uppsättning av det idag när lockarna inte hade samma fall som igår. Snabb och snygg enligt mig. Vad tycker ni? :)
 
 
Hade en bra dag igår, fick fina presenter, och hade en mysig kväll med kompisarna sedan! Idag har har jag bara tagit det lungt, städat, diskat och ritat. Fördelen med att vara hemma själv är att man kan ha på vilken musk man vill på högsta nivå utan att någpn klagar:) Snart bär det av för middag hos några släktingar, ha en bra kväll folket!
 
 
 
 
Sara

Ma' day

Publicerat: 2013-03-23 | 13:41:26 i Allmänt
 
 
 
Wohoo, äntlig var man sjutton då! inte för att det blir så stor skillnad från 16 men det känns ändå roligt att bli lite äldre. Fick finfina presenter av päronen som nu har åkt till stugan och Ikväll ska jag bjuda några vänner på middag. Så tills dess ska jag handla, städa och fixa på. Hoppas ni har en grym dag alla läsare, för det tänker iaf jag :)
 
 
 
Sara

altitude.05

Publicerat: 2013-03-22 | 18:15:42 i Allmänt
Tröja altitude.05 I Kjol BikBok I Skor Scorett I Hatt vintage
 
Råkade bli lite tomt här på bloggen denna vecka men har haft fullt upp meda massor med saker. Idag var min sista dag i skolan på ett tag så sa hejdå till mina vänner med både skratt o nästan lite gråt! Fick även ett påskägg av Erika fyllt med godis och ett superfint nagellack från Essie! Kändes bra efter att ha haft både matteprov och samprov efter varandra. Kommer sakna klassen galet mycket denna månad, men men, love u all! 
 
Snygg tröja jag har på mig btw? Det är jag som har designat trycket ( finns fler på deras hemsida) åt ett UF-företag här i umeå, vill du ha en likadan eller med ett annat tryck kan du kika in på deras hemsida och beställa en! Men skynda er för de är snart slut! 

Audrey Hepburn

Publicerat: 2013-03-15 | 22:56:06 i Allmänt
 
 
Mamma o pappa köpte en scanner förra veckan så tänkte att jag skulle testa och scanna in några tecknignar. Tycker den fungerar riktigt bra! Ovan har ni en bild på Audrey Hepburn som än så länge bara visats på Instagram.  Kvaliten blev galet mycket bättre nu än när jag försökte fota av bilden :) Vad tycker ni om teckingen?
 
 
Sara

Senaste köpen

Publicerat: 2013-03-13 | 17:40:09 i Allmänt
 
1. En halsduk - Idiska 99kr
2. Grå/blå tröja -indiska 199kr (funderar dock på att lämna igen den..)
3. Gul och grå tröja . H&M 99kr
4. Söt trosa - sportaffär någon stans haha, ca 50 kr.
5. Proffs hårspray - maxi ca 40kr
6. Proffs Torrschampo - maxi ca 30 kr
 
 
 

Fototävling

Publicerat: 2013-03-09 | 23:53:36 i Allmänt
 
Hejsansvejsan, är med i en fototävling hos denna tjej. Temat är "din bästa svartvita bild" och om jag vinner vill jag vinna detta!
 
Sara
 

Saturday

Publicerat: 2013-03-09 | 18:09:07 i Allmänt
självporträtt
 
 
Känner mig mycket bättre idag efter gårdagen febernedslag som kom från ingen stans! Fortfarande väldigt snuvig men har kunnat ta mig ur sängen idag iaf. Så har jag pluggat lite, fått besked om sommarjobbet (and I got it!) samt lockat håret som ni kan se ovan. Ikväll blir det att se mello, för det är ju trots allt finalen så den måste man ju nästan se!
 
 
Sara

Time lapse

Publicerat: 2013-03-06 | 20:05:03 i Allmänt
 
 
Ursäkta frånvaron, men har lyckats dra på mig en jobbig förkylning och har inte haft orken eller inspirationen att blogga alls. Idag deremot bestämde jag mig för att filma när jag ritade, så riggade upp stativet laddade kameran och satte i gång. Ovan har ni resultatet, ett blyertsporträtt på någon bild från tidningen Elle. Glöm inte att titta i HD också :)

Tallest man on earth

Publicerat: 2013-03-01 | 17:20:00 i Allmänt
 
Made by me
 
 
Gjorde denna för ett par dagar sedan. Slarvade med tekniken men den blev hyffsat bra ändå!  
 
 
Sara
 
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0