Vintage

Publicerat: 2011-07-31 | 18:53:17 i Allmänt


Mamma städade påvinden idag och jag hittade massor med kläder jag ville ha! Hittade bl.a alla de på bilden (shortsen är avklippta jeans!) och några till + en väska. Är supernöjd. Lotta fyndade faktiskt hon också, med några rosa typ haremsbyxor liknande. Det låter gräsligt men de var riktigt fashionable!:) Har även klippt håret lite idag, men inte hos fen frisör utan hos mami. Så känner att jag har sparat massor med pengar idag, nya kläder plus klippning helt gratis. Nu blir det iaf att hitta på något skoj, eller kanske skriva packnings lista till imorgon då jag och lotta drar till stugan! ha det braa så länge

Sara

two pics

Publicerat: 2011-07-29 | 22:49:46 i Porträtt

Foto: Jag Modell: Lotta Kamera: sony a550 + sigma 18-55

Lotta

Publicerat: 2011-07-29 | 15:31:04 i Porträtt

Foto: Jag Modell: Lotta Kamera: Sony a550 + 18-55mm

Gårdagen och dagen har spederats med denna fina flicka! Igår var vi på stranden och solade och badade och sedan sov jag över hos henne:) Vi har för det mästa fotat massor till Lookbook.nu men även lite annat också. Nu ska jag iaf snart bege mig iväg på min cyckel upp till fotbollsplanen eftersom jag och två till ska vara typ vara planvärdar. Vet inte helt vad det innebär men, får väl se. Så ni får ha det så bra så länge :)

Sara

Sommarkväll

Publicerat: 2011-07-26 | 21:02:59 i Allmänt


Idag spenderade jag mesta dels av dagen till att foto:) och cykla omkring^^ Nej men cyklade till ön och kollade runt och sedan till maxi för en mjukglass. På kvällen åkte jag pappa o Lotta till nydala ör ett kvällsdopp! Det var väldigt härligt och solen höll på att gå ner. Älskar solnedgångar,de är så fina:) Nu ska jag se morden i midsummer tror jag, så måste nog ta och gå till tv innan jag har missat halva..:)

(Föresten kolla in min nya fotoutrustning HÄR)

Sara

Friends

Publicerat: 2011-07-26 | 11:57:42 i Allmänt


Foto: jag Kamera: Bild ett- Sony a550 +  18-55mm Bild två-Konica minolta dynax 5d + 35-80mm

Igår var jag med de här härliga personerna. Vi bakade rulltårta (hade tänkt lägga upp bilder en den blev aldelens för ful..) och såklart fotade jag dem massor, och vi gjorde till och med lite make overs på varandra:) HAde ju tänkt att skriva igår kväll men skulle på fys först, men det blev inte av för jag fick världens migrän attack med as ont i huvudet, så kunde varken träna eller sitta vid datorn. Men, men sådant händer ibland.. Nu blir det väll att göra lite mat sedan ringa någon.

Sara



Sky

Publicerat: 2011-07-24 | 22:49:08 i Natur

Foto: Jag Kamera: Sony a500 + sony 18-55 mm

Kom hem från stugan idag vi nio, och ja ni hörde rätt. Var med andra ord tvungen att gå upp sju imorse, men sov lite i bilen:) Idag har jag jag nog mäst fördrivit tiden framför datorn, men det var faktiskt riktigt dåligt väder, regnet bara öste ner! Får verkligen hoppas på bättre imorgon, då jag dessutom skahämta min kamera! Gud vad jag läängtar :D Så ja ni kan ju gissa vad jag kommer göra imorgon? fota fota fota.... Just nu ser jag iaf på en film, så ska återgå till det nu:) Hade

(som jag skrev i förra inlägget, att vi skulle få ännu mer skörd av körsbärsträdet, och ja vi fick en lika stor skål till. Så tillsammans blev det över 4 kg körsbär!)

Sara

Konstiga fåglar

Publicerat: 2011-07-24 | 16:47:39 i Djur


Foto: Jag Kamera: Sony a500 + minolta 70-300mm (pappas kamera) 

Haha lyckades fota dem i luften! De posar så snyggt;)

Sara

Inte dåligt!

Publicerat: 2011-07-24 | 11:46:24 i Mat och annat gott



Ja nu är man ju inte aaalls bortskämd med körsbär! Visst har vi fått många?!:O Fast pappa plockade inte alla han tog para de han kunde nå, så nån till sån här skål blir det väl:) I ♥ körsbär

(Btw, är hemma nu så nu blir det nog mer updatering, just det min kamera kommer imorgon!:D)
Sara

Lite bilder från Prag

Publicerat: 2011-07-20 | 11:31:46 i Allmänt
Laget och Föräldrarna i sina limegröna supporter tröjor^^
Alla är super  koncentrerade på 1, 2, 3, ost... :P
Här uppe har ni några lag och match bilder från Prag, jar har inte tagit dem utan snodde dem från några andra:) Men det går nog bra! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vet iaf att jag kommer sakna allt och alla därifrån och att jag vi hade sjukt roligt och inte minst spelade sjukt bra! Skulle lungt kunna göra om detta nästa år:)
Nu är jag iaf i stugan för i fredags bestämde mamma och pappa sig plötsligt att vi skulle hit så hann aldriga skriva något inlägg. Lyckades hitta en bra surfplats så jag kasnke lyckas publicera inlägget!:D Men ni får ha det så bra, nu ska jag ut och fota:)
Sara

Vi hade i alla fall tur med vädret

Publicerat: 2011-07-14 | 17:21:38 i Porträtt


Foto och Redigering: Jag    Modeller: Lotta och Daniella

HAr varit ute med Lotta Och Daniella på gammlia för en liten lantlig photoshoot. Och ja som rubriken säger, vi hade i alla fall tur med vädret.... Min System kamera pajjade efter tre kort, men vi löste det med att fota med lottas digital kamera:) Så resultatet blev ändå ganska bra med tanke på omständigeterna. HAr redigert bilderna så de skulle få ett lite mer gammeldags stil,tycker de bev ganska coola, vad tycker ni?


Sara

Nytt

Publicerat: 2011-07-14 | 10:12:57 i Allmänt


Gjorde om lite här på bloggen, tyckte den skulle bli lite mer sommar ljus:) Den andra var så dyster. Men vad tycker ni? Hiss eller diss?

Sara

Prag 2011 Dag ett

Publicerat: 2011-07-13 | 22:45:04 i Allmänt


Tisdag den 5 juli hoppade jag alltså på planet mot prag. De andra i laget åkte dagen innan med tåg, ochjag tycker riktigt synd om dem för de var tvungna att åka kl 05.35 på morgonen... Vår resa blev iaf såhär- Umeå- Stockholm- Dysseldorf- Prag, ungefär 32 timmar mindre i resetid en de som åkte tåg^^ Vi dock senare på kvällen men det gick det med.



Här är då vårat hotell som vi bodde på, Parkhotell hette det. Helt okej ställe med fina rum och god pizza:) Dock ingen pool... Jag bodde tilsammans med Hanna Och Matilda:) (tog faktiskt kort på rummet men råkade av misstag radera massor med kort..)

På kvällen när vi kom fram, åt jag vi pizza sedan tränade vi på en dans^^ och taggade morgon dagens matcher!

Skriver ett inlägg imorgon om matcherna;) Har int riktigt bestämmt om jag ska göra en liten film med alla klipp mamma filmat eller bara skriva, får tänka på saken. Håll utkik imorgon;)

Sara


Hemmaa

Publicerat: 2011-07-12 | 18:55:51 i Allmänt


Hej alla söta läsare! Nu har jag kommit hem från prag:) HAr haft ensuper härlig tid med laget, och vi lyckades faktiskt ta oss ganska långt, vi kom på delad 5:e plats av totalt 20 lag. Plus att de laget viblev utslagna mot hade vunnit mot ett topp elit J-17 lag så ni kanske fattar;) Fast de vann ju bara med ett mål så helt dåliga var vi ju inte! Har iallafall tänkt dela upp resan i lite olika inlägg med bilder och så, så ni får se hur det var och och gick till. Men det förstainlägget kommer nog fört imorgon, just nu är jag inte allt på humör för att skriva något mer inlägg.

Men vi hörs!

SAra

bloggpaus

Publicerat: 2011-07-05 | 08:08:04 i Allmänt
Tar en blogg paus nu! Men kommer tillbaka till bloggen om en vecka:) håll ut! Sara

Today´s

Publicerat: 2011-07-04 | 11:14:55 i Outfits

Linne- H&M Shorts- hemmagjorda  Fjäder halsband och örhängen- SIX (frankrike)

Fick halsbandet och örhängena av lotta igår! Gillar dem starkt!:)

Sara



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0