Sommar?

Publicerat: 2012-04-30 | 12:57:13 i Allmänt


Man kan tro att bilderna är från i sommras men icke. Tog de i helgen men det var dock inte lika varmt som det ser ut... Nu får snön gärna smälta bort och ryssvärmen komma hit!


Sara

Bjuröklubb

Publicerat: 2012-04-28 | 19:48:06 i Fotografering
Foto: jag
Hej
Har åkt till stugan över helgen, och just nu är jag hos kusinerna med internet! :) Får se om jag gör några fler updateringar innan måndag. Vi hörs
sara

Bird

Publicerat: 2012-04-26 | 16:51:18 i Djur

Foto: Jag Kamera: Sonya a550 + tamron 70-300m Location: Kenya

Förlåt för den usla bloggnignen men vädret har varken hjälp min kreativa sida eller mitt humör. Har varit ganska deppigt nu när jag plötsligt började inse massa saker. Mer det behöver vi inte säga. Så mitt i all bildbrist och tråkigheter bjuder jag på två fågelbilder (som jag inte har visat tror jag) från Kenya! Hoppas ni har haft e bra dag alla fina läsare!Sara

Bildlektion

Publicerat: 2012-04-24 | 10:34:28 i Tecknignar

Målning: jag

Sitter på bildlektionen och försöker koppla denna tavla som jag har gjort med leonardo da Vinci genom att skriva ett brev. mycket svårt... Men ska försöka jobba nu!


sara

yepp

Publicerat: 2012-04-23 | 21:07:17 i Allmänt

Självporträtt i min lilla studio

Åh vad livet kan kännas tungt ibland. Igår när jag äntligen blev klar med mitt so:arbete känndes det som om det helt plötsligt blev mkt lättare att leva. Med det ändrades på idag i skolan. Fick minst 5 nya prov inbokade de kommande veckorna och känne rmig inte taggad! Är så skoltrött att jag knappt vet vad jag ska göra. Läxorna man får läggs bara på hög och alvarligt talat kan jag inte ens tänka på hur man ska stå ut sju veckor till. Längtar så otrloligt mycket till sommaren. Att bara få ligga på en strand sola, vara med kompisar etc!

Nej nu blir jag snart galen, jag svär snart tar jag alla mina besparingar och drar på en sista minuten till första bästa  varma land, någon som förljer med?


Sara

Here ya' go

Publicerat: 2012-04-21 | 21:28:24 i Tecknignar


Teckning: jag


Så där ja då var den uppe. Har suttit ett tag nu och funderat om jag skulle lägga upp den eller inte, men nu blev det så! Den finns även på facebook i lite större format. Nu ska jag krypa ner i min säng och sätta på någon bra film!

Sara


Godmorgon

Publicerat: 2012-04-21 | 12:04:55 i TecknignarHaha ska plåga er en liten stund till innan ni kanske får se den! Den är typ färdig även fast jag kunde ha gjort mer på den. Bestämde mig för att skippa rita kavajen eftersom den i princip var svart, vilket är väldigt svårt att rita utan att det ser kladdigt ut. Lite tråkigt men blir nog bäst så. Bered er också på att handen inte är tipptopp eftersom händer inte är min starka sida för jag aldrig ritar dem!

Någon som är nyfiken på hur den ser ut?


Sara

Fredag

Publicerat: 2012-04-20 | 23:32:17 i Allmänt

Instagram foton: Jag

Har haft en riktig bra fredag (om man räknar bort det jobbiga NO-provet smg gick av stapeln idag). Är nästan färdig med mitt slöjdarbete (bild två) och är faktiskt ganska nöjd. Ska visa mer av den sen när jag får ta hem tröjan!

Har även varit ute med klassen idag på pizzabuffé  och chill på hamnis där vi faktiskt var helt ensamma. Lite synd att vi börjat lära känna oss först sista terminen i nian... Vi får försöka umgås så mycket så möjligt innan sommaren och ta igen det helt enkelt!

Har även hunnit med lite skypande med en trevlig grabb såhär på kvällen, samt tecknat på min teckning som lär visas redan imorgon. Nu väntar sängen och mobilen, sovgott!


Sara


Siri och Agnes #2

Publicerat: 2012-04-18 | 22:35:59 i Porträtt


Foto:Jag Modeller: Agnes och Siri makeup/style: Jag och Lotta Kamera: Sony a550 + sigma 55mm+ 2 studioblixtar

Bjuder på två härliga bilder från fotograferingen med tvillingarna! Igår gjorde jag beställningen med deras bilder (+ mina kusin tvillingars bilder) så de lär komma i veckan möjligtvis! :)

Fick även en liten gissning på skissen några inlägg neråt, på att det kanske kunde vara Justine Timberlake, men nej nej. Haha fattar att man inte alls ser vem det är men hoppas man ser mer nu när jag faktiskt nästan är klar!

Snow...

Publicerat: 2012-04-17 | 18:18:23 i Allmänt


Foto: mamma Modell: jag Kamera: sony a550 + sigma 55mm f1.4


Neeeeeeeej. Orkar verkligen inge mer snö just nu! Våren som var här och allt?! Pappa hade till och med bytt till sommardäck, så får se om jag i huvudtaget kommer iväg till fotoklubben ikväll... Men annars blir det väl mer tid till svenska pluggning i guess, wihooo.... Borde faktiskt plugga eftersom denna vecka inte alls är lungn. 4 prov har varav två är engelska nationella så mkt härligt måste jag säga. Dessutom några inlämnings uppgifter på det.
Ska ta och avsluta detta negativa lite smått onödiga inlägg och ängna mig åt saker som måste göras ist. Hoppas ni har det bättre väder ni som inte bor i umeå!


Sara


Gymnasieantagning och annat prat

Publicerat: 2012-04-16 | 19:44:46 i Tecknignar

Skiss: jag

Sitter här hemma och är glad, för jag kom in påden  gymnasielinjen jag ville! (eller ja det här var ju bara det preliminära valet). Natur blev det för mig även fast många försökt övertyga mig på bågot foto/bild aktigt. Själv tyvker jag det är bättre att få en bra utbildning innan man börjar göra vad man vill. Skulle aldrig orka läsa igen no/matte ämnena efter 3års slappa estetik år! Inte för att man inte borde gå på sådana linjer, men känns bara som att jag inte riktigt är rätt preson för sånt, men det är hur jag ser det.

Just nu ser ni ovan vad jag håller på med. (har kommit längre på teckningen nu). Dock bore jag sitta och skriva förfullt på mitt so:arbete som ska in i veckan. Men vill ju verkligen rita! Antar att ni inte riktigt kan se ännu vem som är på bilden, och kanske inte sen heller men det får vi ju hoppas! Aja ska försöka ta mig i krage, slita mig från teckningen, och sedan skriva lite so, see ya'!Sara


Sneek peak

Publicerat: 2012-04-15 | 14:12:06 i Tecknignar


Okej här har ni en liten tjuvtitt på bildarbetet som jag frenetiskt sitter och försöker komma på ett bra sätt att formulera mina tankar kring den. Men det misslyckas så får sova på saken. Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och ta på mig andra kläder, ska och plugga med några kompisar. Vi hörs ikväll!

Update: den såg ju lagomt fin ut i denna vinkel också...


Sara

Blue eyes

Publicerat: 2012-04-14 | 19:04:36 i Photoshop creations

Foto: Jag Kamera: Sony a550 + minolta 28-80 + close up filter 10+

I brist på bilder kollade jag igenom mitt minneskort på jakt efter några och hittade denna som jag sedan arbetade med i pse. Förstärkte ögonen lite som ni ser och det blev riktigt coolt tycker jag! Snart bär det av för lite kvälls plugg och ja på en lördag, men you gotta do what you gotta do. Kan ingenting och har prov nästa vecka, så ja vi ses!

ps. hittade inget på stan heller...


Sara

Hey babes

Publicerat: 2012-04-14 | 09:48:15 i Allmänt

Instagram @SaraSoleroförlåt för dålig updatering de senaste dagarna! Har haft fullt upp med plugg och kompisar. Var till exempel igår och såg Hunger games som var riktigt bra. Man satt typ på helspänn hela filmen, haha. Idag väntar ännu en full dag med start av lite plugg sedan stan med mamma och pappa, och sedan återligen plugg. Men ska försöka lägga upp om jag köper något iaf, promise :)

Ska även försöka bli klar med bildarbetet som jag en av bilden ovan (ni kanske ser vilken?) insprerar av. Har gjort en liten modernare tolkning av leonardo da vinci's värk helt enkelt. Vet ddock inte om det duger eller om jag kommer lägga upp det, men ja vi får se.


Sara

Photoshoot

Publicerat: 2012-04-12 | 21:08:01 i Fotografering

Foto: Jag Modeller: Siri (två översta bilderna) och Agnes (de tre undre)

Hejsan

Idag kom de här fina tvillingarna över på en photoshoot tillsammans med Lotta som fick agera hjälpreda idag! De fick nämligen i födelsedags present att bli fotade, kanske itne den mest optimala presenten eftersom de i vanliga fall kastar sig iväg så fort en kamera kommer fram! Men idag var de riktiga lins-löss som poserade framför kameran. Mycket imponerad är jag! Blev riktigt många bra bilder, så är supernöjd med dagen :D

Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0