Solsken

Publicerat: 2013-02-25 | 14:56:44 i Allmänt
 
Sjärlvporträtt
 
 
 
Åh vad glad jag blir när solen skiner! Idag är det dessutom riktigt varmt ute vilket inte gör ens humör sämre! Slutade tidigt efter fysikprovet och hunnit vara ute en sväng i mina glajjor och bara stekt i solskenet :) Värsta vårkänslan 
 
 
 
 
Sara

 

Sunset

Publicerat: 2013-02-24 | 13:04:00 i Allmänt
En väldigt graciös bild från kambodja haha
 
 
Söndag igen, vilket betyder att en ny skolvecka snart är här. Har haft en bra helg i alla fall som började med middag med några vänner på vezzo och sedan Les misérables på bio (som man dock kan disskutera betyget på). Igår bestod dagen mest av plugg men han även med  ett härligt zumbapass men en galet bra gästinstruktör samt myskväll med tjejorna hemma hos Lotta! 
 
Idag blir det dock hårdplugg inför fysikprovet imorgon.... Men med bra musik i öronen och lite tilltuggkommer det gå aningen lättare iaf!
 
 
Sara

Minnen

Publicerat: 2013-02-19 | 22:29:33 i Allmänt
Bild 1. Matar en kängru i Australien  2. står och ser allmänt cool ut på en strand på Hawaii. 3.Jag och pappa springer på en strand nån stans 4. Random bild på mig i Australien!
 
 
 
Ibland kan det faktiskt vara väldigt skönt att stanna upp från den stressiga vardagen och kolla tillbaka i gamla fotoalbum. Liksom minnas tillbaka till andra tider, inse hur mycket man hunnit med i sitt liv eller bara skratta åt fula frisyrer och kläder. Det är lika roligt varje gång kan jag lova även fast jag snart kan albumen utan till :) Synd är det bara att man inte gör sådana almbum lika flitigt som förut, för det är något speciellt att sitta och bläddra i tjocka album fyllda med både snea, suddiga, fula som fina bilder än att bläddra igenom dem på datorn. Fulheten för dem bara charmigare!
 
Kanske borde ta och göra ett i år? Det hade varit kul :)
 
 
Sara
 
 

Photoshop

Publicerat: 2013-02-17 | 22:28:00 i Allmänt
Made by me
 
 
 
Dagen har bestått av plugg, shopping, Zumba och lite pysslande i photoshop! Ovan har ni en bild som jag gjorde :)
 
 
Sara

Denim

Publicerat: 2013-02-16 | 12:51:00 i Allmänt
 
 
Fyndade mig ett par jeans idag på seconhand! De är aningen tajta eftersom de är i st. XS men för 50 kr gör det inget om man snart skulle växa ur dem :) 
 
Idag står plugg på schemat... Tråkigt men behövligt! 
 
 
Sara

Valentine's day ♥

Publicerat: 2013-02-14 | 15:49:00 i Allmänt
Självporträtt 
 
 
Använde en av mina nya tröjor från cambodja idag! Tyckten den passade finfint eftersom den har hjärtan på sig, haha :) Ikväll blir det en dejt med mina två underbara vänner! Vi ska laga mat och bara ha en mysig torsdagskväll medan alla andra är med sina pojkvänner!
 
 

Ledig + instagrambilder

Publicerat: 2013-02-12 | 12:13:12 i Allmänt
1. PÅbörjad teckning från igår( se ni vem?) 2.Waterfallbraid 3. Jag och mitt marsvin, haha. 4. Jag och mamma på hennes 50 års dag! 5. skiss i matteboken  6. Fin gnuggistatuering på erika 7. Dum reklam en jobbig måndag. 8. Myspys i mina pyjamasbrallor 9. Luch och fika med lotta från i lördags.
 
 
Idag har vi studiedag, vilket kommer innebära lite plugg, semmelfika samt träning på iksu! Riktigt skönt att slippa skolan en dag måste jag säga :)
 
Sara

Freckles

Publicerat: 2013-02-09 | 23:58:37 i Allmänt
 
Made by me
 
 
Är så nöjd med mitt nya ritpapper jag köpte här om dagen! Tecknignen ovan är första teckningen på det! Förstår inte vad jag haft för skitpapper förut?! Detta gick enkelt att rita på, var inte för blankt, hade inte för mycket stuktur och det blev heller inga fläckar när man smetade ut blyertse. Perfekt helt enkelt!
 
Vad tycker ni om det fräkniga porträttet då?
 
 

Tax

Publicerat: 2013-02-09 | 18:14:00 i Allmänt
 
 
Idag träffade jag Lotta och efter många om och men lyckades vi få lite lunch. Vi åt en riktigt smarrig wrap och pratade om allt mellan himmel och jord på waynes. Riktigt trevligt att få träffa henne, för det blir ju inte lika ofta nu förtiden :)
På eftermiddagen åkte jag och familjen ut till vännes och hälsade på några som har vääääärldens gulliagste hund!  Ett riktigt busfrö på 9 månader som helst ville bli buren istället för att frysa i snön. Om jag var taxgalen förut tror jag inte det blev bättre av detta. Åh vad jag vill ha en egen!
 
 
Sara
 
 

Tisdag

Publicerat: 2013-02-05 | 22:14:03 i Allmänt
självporträtt
 
Hade en lång skoldag idag som avslutades med lite modellande på fotoklubbn. Vara bara fotografer där så ja, jag fick ställa mig framför kameran som omväxling. Fotot ovan har jag tagit själv så det är inte från ikväll, men jag gissar att det lär komma upp några bilder om några dagar. Tycker de lyckades få några riktigt coola bilder med den häfftiga ljussättningen vi hade :)
 
 
Sara

Vintage

Publicerat: 2013-02-02 | 19:35:36 i Allmänt
Självporträtt I Kamera: Sony a550 + Sigma 10-20mm + studioblixtar
 
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen den senaste veckan MEN denna vecka har verkligen varit sjuk! Massor med småläxor och två stora prov i Matte och Sam. Men nu är den över och det känns riktigt jäkla skönt :) 
 
Dagen har jag spenderat på stan med päronen och nere i studio med en lite vintagestylad outfit :) Pappa har även bjudit på trerättersmiddag och snart börjar melodifestivalen, sweet!
 
 
Sara
 
Sara

Shopping från resan

Publicerat: 2013-02-02 | 17:39:00 i Allmänt
 
 
Det var några som undrade vad jag köpte på resan så här kommer en bild. Köpte ganska många klädesplagg och de flesta har jag haft på mig (dock inte fotat) så klassen har sett några. Sedan köpte jag även John lennon-glassögon (gav bort ett par), tre ringa (som ni kan få närbild på sen) , en bodymist från VS och flera par lösögonfransar :D
 
Riktigt nöjd med mina köp måste jag säga!
 
Sara
 



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0