Kambodja del 1

Publicerat: 2013-01-26 | 22:48:00 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Sony a550
 
som jag lovade kommer här några bilder från Kambodja. En dag åkte jag och pappa ut på en fotokurs/tur med en holländare som tog oss ut till byar för att fota människor. Fick grymt gina porträtt så är väldigt nöjd! Ovan har ni några :)
 
Vad tycker ni om dem?
 
Sara

Älskar mina glasögon

Publicerat: 2013-01-26 | 22:11:00 i Allmänt
 
Glasögon från singapore I Tröja Cottton on
 
Har i princip spenderat hela dagen ute vid havet hemma hos Erika. Vi försökte plugga både Sam och Matte vilket gick ganska bra ändå. Visst, det blev en del pauser men man kan inte vara fult fokuserad hela tiden ;) Konstaterade även att hon har en galet söt hund.
 
Nu sitter jag och har tråkigt och lyssnar på musik. Har varit nere i studion och fotat lite självporträtt annars har det inte hänt så mycket!
 
 
Sara

Right now

Publicerat: 2013-01-25 | 22:46:49 i Allmänt
1. Var fredagsfin och använde min nya tröja idag! 2. Redigerar bilder från Kambodja! Måste seriöst vara de gulligaste barnen någonsin!
 
Känns så galet skönt med helg att jag inte kan beskriva det. Även fast massor med plugg väntar kommer jag hinna vara med kompisar samt börja med ett litet ritprojekt :) Imorgon kanske lite kambodjabilder kommer upp också om ni har tur! Nu ska jag snart gå och sova, godnatt <3
 
 
Sara

Happy girl

Publicerat: 2013-01-22 | 17:05:30 i Allmänt
 
Idag kom skalet som  jag beställde igår (!!)  till min nya älskling :) Runt 60 spänn tror jag att jag fick det för och är riktigt nöjd med både skalet, leveransen och priset! Även fast det kanske inte håller i all evighet lär det skydda telefonen ett tag från repor, stötar och så vidare!
 
 
Sara

Blyerts

Publicerat: 2013-01-21 | 15:00:00 i Allmänt
 
 
I vanliga fall brukar tecknignar jag börjat på förbli orörda förevigt om jag inte gör klart dem, vilket i visa fall är ganska synd. Men jag vet inte, gör jag inte klart teckningen direkt tappar jag inspirationen att fortsätta på den senare. Igår däremot slog jag slag i sak och färdigställde en som jag började på i höstas. Många skarpa skuggor som var svåra att rita, men blev ändå hyffsat nöjd med resultatet!
 
 
What do u think?
 
Sara

Saturday

Publicerat: 2013-01-19 | 15:32:00 i Allmänt
Tröja marknad i Singapore ca 70kr, Kjol (ca 63kr) och glasögon (ca 50kr) marknad i Kambodja,
 
Med endast 9% kvar av batteriet gav jag mig ut för att fota min kvälls-kalas-outfit. Bilderna blev dock inte alls särskillt bra, men man ser kläderna. Hade tänkt blogga igår också men drabbades av den värst migränen på länge. Åkte hem en timme tidigare från skolan och la mig i sov 2 h och 45 min! Huvudet känns fortfarande tungt men mår bättre idag och är redo för kalas!
 
And guess what? Jag har köpt en Iphone :D
 
Sara
 

look in cambodia

Publicerat: 2013-01-16 | 17:24:00 i Allmänt
 
Här är två bilder utanför ett av våra stencoola hus i Kambodja mitt ute i jungeln. Där står jag iförd de typ skönaste byxorna ever samt mina nya brillor som jag hittade på en marknad för cirkus 50 spänn! Åh vad jag vill ha tillbaka värmen nu!
 
 
Sara

Hemma!

Publicerat: 2013-01-13 | 18:13:00 i Allmänt
Blandade insta-bilder från resan
 
Då var man hemma igen efter drygt tre veckors semester (haha skrev jag ens vars jag skulle? Om inte så har jag varit i några dagar i Singapore och sedan kamodja! ) Har haft det superduper måste jag säga. och lite brun har man även lyckats bli! Bilder lovar jag kommer upp om ett tag, har bara massa skola att ta igen innan jag kan sätta mig ner och redigera :)
 
Hoppas ni fått en bra start på 2013!
 
 
Sara▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0