Happy Halloween

Publicerat: 2013-10-31 | 19:08:35 i Allmänt
 
Glad Halloween alla läsare!
 

Pumpatillverkning

Publicerat: 2013-10-30 | 11:15:00 i Allmänt
 
 
Igår tog vi cyklarna till maxi och köpte två pumpor! Varken jag eller tvillingarna O hade någonsin gjort detta förut men det gjorde oss bara mer taggade på att få gå lös på de stackars pumporna. Det tog dock mycket längre tid än vad vi hade tänkt oss, men kul var det! Vi lyckas alltid göra våra projekt svårare och klurigare, men det är lite det som gör dem så roliga :)
 
 
Sara

River flows in you

Publicerat: 2013-10-27 | 13:54:00 i Allmänt
Kamera: Canon eos 5d mark II + 50mm 1.8
 
Här har ni den lilla filmen. Typ första gången jag filmar med denna kamera så testade mig fram helt och hållet. Hade dessutom ingen som helst tanke på handling utan bara filmade lite fina scener och satte ihop dem till en fin pianolåt av Yiruma. Glöm inte att titta i HD! Kommentera gärna vad ni tycker :)
 
 
Sara

Behind the scenes

Publicerat: 2013-10-26 | 23:27:28 i Allmänt
 
 
Nu är höstlovet äntligen här! Som jag har längtat. Eftersom regnet öste hela dagen har jag spenderat den inomhus iförd myskläder. Efter en lång sovmorgon steg jag upp och började fota till ett litet projekt. Det hela slutade dock med att jag filmade istället. Så resten av dagen har jag suttit och klippt ihop filmklippen till en liten "musikvideo". Den blev ändå rätt bra, så den kanske dyker upp här imorgon! 
 
 
Sara
 

red lips and a tape

Publicerat: 2013-10-20 | 00:06:00 i Allmänt
 
Blir allt mer sällan jag hinner fota nere i studion nu. Har även tappat bort min fjärrkontroll till kameran ( klantiiiigt...) så får fota med manuellfokus vilket är riktigt drygt. Men ikväll kände jag för att fota så drog på ett rött läppstift och hittade et kassettband som fick vara accecoaren och körde på! Hade egentligen inget mål med bilderna men de blev ganska classy, men det röda läppstiftet och de svarta kontrasterna, vilket jag gillar skarpt! Nu blir det sängen för min del, Godnatt!
 
 
Sara

Emma

Publicerat: 2013-10-17 | 22:22:00 i Allmänt
Kamera: Canon eos 5d mark II
 
Fotade Emma i tisdags, hennes blogg hittar ni här!
 

Work In progress

Publicerat: 2013-10-15 | 18:14:35 i Allmänt
iphone-bild från min insta
 
 
Skolan har äntligen lungnat sig för en stund och jag har kunnat spendera kvällarna med pennan i handen! Ovan ser ni vad jag håller på med just nu, ett porträtt i A3-storlek. Det är minst sagt en utmaning att använda sig av sådant papper, eftersom det är så stort! Har mycket kvar att göra så det kanske dröjer innan slutresultatet kommer upp, men stay tuned.
 
 
Sara

ÉTOILES

Publicerat: 2013-10-11 | 23:15:00 i Allmänt
 
 
 
Idag gjorde vi bort det ångestfyllnda kemiprovet som har varit en stor anledning till varför bloggen stått tom! Efter skolan tog vi bussen till stan, swipade våra plastkort och firade lite smått att helgen äntligen är här. Rullade bokstavligt hem med två nya tröjor och en superfullmage. Ena tröjan ser ni ovan, och den är köpt på gina för en hunka! Trevlig helg peepz
 

4:e Oktober

Publicerat: 2013-10-04 | 17:35:39 i Allmänt
Höstig outfit. Skorna, väskan och mössan - vintage - Tröjan (ny) Nicole 120kr
 
 
Trots det kyliga, gråa och trista höstvädret är jag på gott humör! För idag är det nämligen fredag (för er som missat det, haha) och vi gjorde bort vårt första fysikprov på 4 kapitel. Lycka. Ätligen kan man lägga undan boken en stund och ta vara på helgen. Kvällen ska spenderas hemma med gott sällskap och god middag, så det låter ju inte se dumt det heller. Hoppas ni har en fin fredag allihopa!
 
Sara
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0