Eclipse Premiär♥

Publicerat: 2010-06-30 | 17:52:27 i Allmänt


Kom precis hem från Premiären av eclipse och jag säger bara en sak, I LOVE IT! haha, med andra ord den var as bra och jag tycker att alla som inte har sett den MÅSTE se den! Innan var vi på stan och jag handlade ett par nya solbrillor, wayfarer, och Lotta köpte en present till Hanna:) Nu sak jag snart äta så hadebra♥

Sara

Stugan

Publicerat: 2010-06-28 | 18:12:16 i Allmänt

   
Här är stugan vi hyrde alltså:)
  
Mamma och pappas sovrum                                    Ett extrarum
 
Vardagsrummet                                                     Mitt sovrum:)
 
Köket                                                                     Utsikten
  
En spigg av alla miljarder som fanns i vattnet.         
 


HEMMA!!

Publicerat: 2010-06-27 | 19:21:03 i Allmänt
Nu har jag kommit hem från vår stuga som vi hyrde. Jag har haft det riktigt bra:) Stugan var fin med havsläge, båt , bastu och stor trädgård. Den hade 3 sovrum, ett badrum och ett vardagsrum med kök. När vi var där fiskade jag väldigt mycket men det ända jag ficka var spigg....... så en kväll bestämde jag mig för att fiska upp så många spigg jag kunde med håv. Tröttnade efter ett tag men lyckadet ända få upp 240st^^ När vi var på en dags utflyckt såg vi även en jättefin stuga med strand som var till salu och jag hoppas att jag kan övertala mamma och pappa att vi borde köpa den för lite sugna var de allt:) När vi kom hem var jag med Lotta och vi spelade tennis typ hela tiden. Nyss var vi även och hämtade kaninen hos dem och då såg jag att falggan var på halvstång på sofiehemsskolan..... Vet inte vem det var som hade dött.

PS! Lägger in bilder från resan när jag orkar^^

Puss:*

sista inlägget på ett tag

Publicerat: 2010-06-20 | 10:37:42 i Allmänt
Nu blir det sista inlägget för den här veckan, för vi har nämligen hyrt en stuga vid bureå som vi ska bo i, i en vecka. Idag spelade vi semifinal mot umeå södra fast vi förlorade med 0-1. ¨Då lär vi väl komma 3:a, och det är faktiskt välldigt bra:) Tror att jag har packat alla  mina saker nu, hoppas det för det är inte kul att komma på det när man är framme!

Nu måste jag göra mig i ordning, ´ses om en vecka!

Puss:*

Känd från Tidningen:)

Publicerat: 2010-06-18 | 22:29:06 i Allmänt
Haha vi kom med i både VK och VF, på framsidorna dessutom:)

CSI007_1.jpgLånade den idag på bibblan:D

Publicerat: 2010-06-17 | 16:31:04 i Allmänt

Övernattning i skogen och CSI agent;)

Publicerat: 2010-06-16 | 19:35:26 i Allmänt
Hejsan hoppsan! I går skrev jag inget om lägret men det får bli nu istället. På morgonen samlades vi kl 08.30 på umevatoriet och fick information och så sedan kl 1 åkte vi till fidodalen vid degersjön ungefär 20 min från umeå. när vi kom fram bar vi våra väskor fram till där vi skulle sova. Sedan satte vi upp tälten. Det var yra tält två kill tält och två tjej tält. I vårat tält var vi 6 stycken så vi fick ganska mycket plats över till väskorna:) När vi var klara delade de inn oss i olika grupper som vi sedan körde olika banor med i skogen. På kvällen åt vi köttbullar och macakroner men även lite senare grillade vi korvoch även några mashmallows(stavning?) som jag råkde bränna.... Vi hann även med att paddla kanot. Jag fick sitta längst bak och styra i våran. I min kanot satt även Lotta och Fredrik. Det fanns gott om mygg där också!!

Idag har vi i olika grupper fått prova på olika saker. Jag, Lotta och Fredrik var i en grupp och vi löste ett mord! Det var faktiskt riktigt nice. Först letade vi bevismaterial,sedan fick vi se hur man fick  fram fingeravtryck, anylisera vätskor, kolla om det fanns blodspår m.m. VK och VF kom dit också och fotograferade och om jag hörde rätt skulle det vara en helsida på VF! Så håll utskik. Imorgon ska vi dessvärre få göra något tråkigare vi ska ha matte då och lösa hemmliga koder.......

Puss:*

Läger

Publicerat: 2010-06-13 | 17:34:58 i Allmänt

                                       
Hej. Idag har jag spelat match på förmiddagen och sedan varit med Lotta en stund men hon hade bara sovit 4 timmar i natt så hon var ganksa trött^^ Nu har jag packat alla min grejor inför lägret imorgon, som ska bli roooooligt, tror jag^^ Det ända jag har kvar att packa är den där förbannade flytvästen som jag behöver........ Om någon har en HÖR AV ER!


Skolavslutning♥

Publicerat: 2010-06-12 | 12:28:22 i Allmänt


Hej. Som alla vet var det skolavslutning igår och för en gångs skull var det fint väder! Vi spelade if i aint got you och det gick bra, eller det var vad alla tyckte föutom Hanna...... Efter det åkte vi hem till Siri och Agnes och åt tårta. Sedan åkte vi och badade och solade i kyrkstugan. På kvällen grillade vi korv på sofiehemskolans gård och lekte lekar och annat roligt. Trodde först att kvällen skulle bli tråkig för när Hanna kom var hon jättetrött för hon hade sovigt i tre timmar före och Lovisa som hade ont i halsen åt halstablett och när jag läste på burken stod det att hon bara fick äta en varannan timme och hon hade ätit 5 på en timme..... Trodde hon skulle dö först men än så länge mår hon bra, tror jag. Hanna blev piggare sen också. Lite senare på kvällen rammlade agnes och vi trodde hon skulle få hjärnskakning men hon klarade sig också. Den här kvällen MÅSTE vi bara göra om tjejor! Fast utan olyckor och sånt;)Sjuuukt bra!

Publicerat: 2010-06-10 | 21:13:14 i Allmänt

Sista dagen imorgon!!!!!!!

Publicerat: 2010-06-09 | 19:47:18 i Allmänt
Hejsan har precis kommit hem från fotbollstränignen och mina händer är frusna! Idag hade vi brännbollsdag på skolan och vi fick möta 6:orna och 7a. Vi vann överlägset mot båda 6:orna men förlorade mot 7a med 2 poäng. Det gick ganska mycket bättre det här året än förra! Våran klass var utklädda till, ja vad kan man kalla det? Vi var i allafall färggranna:) Innan vi slutade fick vi glass!

Igår hade vi klassensdag och då cyklade vi till mariehemsängarna och spelade brännboll och forboll. När killarna skulle spela fotboll gick jag och några till för ätt titta på fåren som fanns en liten bit bort. De var jättesöta, eller iallafall de små de stora såg skabbiga ut. Sedan åkte vi hem till vår engelska/svenska lärare och åt mat och glass:)

Haha, imorgon har vi en till slapp dag för då ska vi bara städa och träna inför skolavslutningen på fredag!!

Puss:*

Match

Publicerat: 2010-06-06 | 12:32:00 i Allmänt
kl 2 ska jag till holmsund och spela match, och jag hoppas det går bra. idag har jag och Lotta joggat en bit och hoppat studsmatta;) Nu lyssnar jag på Satellite. Suuuperkort innlägg, men men..

Puss:*

Innhandlat

Publicerat: 2010-06-05 | 16:13:44 i Allmänt


Bikini överdel 79.50kr H&M

Vitt Linne 49.50kr H&M

....

Publicerat: 2010-06-05 | 10:15:07 i Allmänt

ska vara med Lotta nu skriver mer sen:)

här kommer lite bilder från när vi spelade brännboll:


Agnes                     Lotta               Hanna            Lovisa              Siri

Siri

Lotta som slår

Siri

Hanna


agnes den galningen som sprang utan skor!


Sometimes I forget

Publicerat: 2010-06-04 | 19:01:59 i Allmänt▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0