måndags kludd

Publicerat: 2011-02-28 | 17:52:53 i Tecknignar


Sov över hos Lotta igår och vi hade det jätte roligt och mysigt! Vi Tränade faktiskt lite No också vilket är riktigt imponerande att vi lyckades göra. Har nu ängat hela efetrmiddagen åt att rita bildprojektet och fotoa stolen så när jag var färdig började jag på ett porträtt av en person. Ni kanske redan nu ser vem det är?

Ska iallafll tillbaka till Lotta kl halv åtta och sadan ska vi se på sammandraget från Oscarsgalan:)Nu ska jag värma en pizza bit (det är nice att man får äta vad man vill när man är ensam hemma!) och göra iordning lite saker till imorgon, ha en underbar kväll!

Sara

Lättnad

Publicerat: 2011-02-27 | 10:46:06 i Allmänt

Lyckades fixa meny problemet, vilken jag är riktigt nöjd med! Hoppas ni gillar min nya design. Snart ska jag på match, och efter det blir det att rita bilduppgiften, plugga no, läsa engelskaboken, och sedan sova över hos Lotta! Längtar tills ikväll:) Ska ta och hitta på något istället för att sitta vid daorn nu! Jag vet att dethär inlägget blev helt onödigt men, så blir det ibland;)

Sara


NY DESIGNE

Publicerat: 2011-02-26 | 20:58:15 i Allmänt



Har gjort en ny designe! Ett problem jag inte fattar är att menyn har "tappat" sin färg och annonserna glidit ner längst ner på sida? Någon som fattar vad som hänt?


Ett äpple

Publicerat: 2011-02-26 | 13:24:31 i Självporträtt




Hejsan!

Nu var det ett tag sen så tänkte slänga upp ett litet inlägg så ni vet ett jag fortförande lever;) KAnkse inte det intressantaste inlägget, med bilder på mig som har tråkigt och äter ett äpple,men bättre än inget! Igår hade jag iallafall riktigt roligt, åt nämligen tre rätters middag med mitt innebandy lag:) Vi var på ett dagis, vilket varlite läskigt när vi körde mörkerkurragömma och hittade massa stirrande dockor^^ Idag blir det att säda (hk uppgif), se på innebandy, och plugga. Ska sätta igång med städandet nu! Vi hörs senare.

Sara


Studion fixad :)

Publicerat: 2011-02-20 | 21:43:37 i Självporträtt


javet deadface på sista bilden, men men hann inte ta några fler.


Idag byggde jag och pappa ihop min lilla fotostudio nere i källaren! Vi var först på Rusta och handlade en vaxduk, till bakgrund. På ena sida är det mönstrat och på andra helvitt. Vi spikade ihop en träram som vi sedan spännde fast duken på, och vips så var det klart! Nu behövs bara lite olika belysningingar där nere så är allt perfa:)

Ska dessutom bli väldigt skönt att få ha en extra ledig dag imorgon! Studiedag alltså, fast jag och tjejorna kommer göra något som är låångt ifrån att plugga! Vi ska nämligen ta tåget till paradisbadet:) Ser fram emot det, och även att få prova åka tåget! Nu ska jag packa det sista som ska med sedan gå och sova, Godnatt ;)

Sara

-20 grader

Publicerat: 2011-02-19 | 18:29:55 i Allmänt


Pastamaskiiin:)

Publicerat: 2011-02-19 | 14:32:12 i Allmänt


Pappa fyller år idag så då fick han dennna lilla praktiska sak, nämligen en pastamaskin! Man kan typ göra 10 olika pasta sorter men man kan även bestämma längden på dem själv. Vi provde den till lunch och den fungerade bra, fast recceptet som kom med var inte super, men det lär väl finnas en hel del på internet:) Antar att det blir pasta hela veckan nu,^^ men det gör ingenting eftersom jag ÄLSKAR pasta <3

Sara

lotta= avatar

Publicerat: 2011-02-17 | 21:37:18 i Photoshop creations



Kanske inte den finaste avatar makeovern, men men;)


´lycklig:)

Publicerat: 2011-02-15 | 17:56:58 i Allmänt
Gissa vad som kom i brevlådan idag?! Jo ett inbjudnings kort till min mammas kusins bröllop! Visste inte allt att det ska gifta sig! Har typ aldrig varit på något bröllop, eller jo men då var jag jätte liten:P Det ska vara i slutet av april i stockholm, så en ta kvar, men tagggar til tuusen! Måste ta och hitta någon fin klänning också:) Åh de här kortet gjorde min dag, är på toppen humör nu! ska ta och kolla efter lite klänningar på nätet:)


Sara

Happy valentines day

Publicerat: 2011-02-14 | 17:14:04 i Allmänt


<3

Fruktsallad och SO plugg.

Publicerat: 2011-02-13 | 21:37:27 i Allmänt
Sitter och äter en super god frukt sallad, soom JAG har gjort;) Något mindre roligt är att jag måste plugga so.. Har typ gjort det hela dagen med ett undantag som match. spelade med 97:orna för att de hade så många sjuka. vi vann mot röbäck med 3-0! Jag gjorde det första målet och Hanna de två andra:) Imorgon bli det allså ingen rolig dag (so prov..), men jag ska ladda med en dextro före! HAr pluggat lite med siri och agnes, fast efter ett tag tröttnade vi och spelade spel och målade naglar^^ Jag provade grafitti nail, och det bev väl ganska snyggt, lite konstigt såg det ut, men men. ska fortsätta äta min sallad nu, godnatt!

Sara

Just nu

Publicerat: 2011-02-12 | 22:31:51 i Allmänt


ser på filmen dreamgirls:) Den är faktiskt riktigt bra ,och de sjunger sjuuktbra!

Sara

Ny i garderoben

Publicerat: 2011-02-11 | 20:23:59 i Nytt i garderoben

foto: jag Kamera: konica minolta

åkte en snabbis på strömpilen idag och hittade denna för bara 50 spänn:) Någon för stor storek men tyckte iallafall att den var rikrigt snygg, priset gjorde den ju inte sämre heller!

Sara

ett par som Siri kanske skulle gilla

Publicerat: 2011-02-10 | 21:30:00 i Allmänt


Gjorde ett par lite annorunda örhängen idag:) Dock blev de llite tunga så inga "stay up all night" örhängen^^ Nu ska jag se en film, och fika något. Sedan väntar sängen.  Godnatt!

Sara

pluggar, typ...

Publicerat: 2011-02-10 | 19:01:50 i Allmänt


.. eller ska göra det nu iallafall;)



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0