Reser iväg!

Publicerat: 2014-12-19 | 18:15:55 i Allmänt
Ännu en gång står jag och drar igen resväskan, för nu ska vi ut på äventyr igen! Denna gång till Hong Kong och fillipinerna. Så en bra blandning av shopping sol och bad! Kommer inte uppdatera den här bloggen under resan men häng inte läpp för det. Ni kan istället följa mig och Lotta, som också ska med, på vår gemensamma reseblogg här!
 
 
 
Trevligt jullov allesammans! 

Sara var är du?

Publicerat: 2014-12-01 | 19:33:44 i Allmänt
Det ekar bokstavligen tomt här inne på bloggen. Några läsare har sökt sig hit varje dag och jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga bloggningen! Så vad har jag gjort de senaste veckorna eller blir det till och med månaderna?
 
Jag har spenderat ofantligt mycket tid till att plugga, har haft prov i stort sett varje vecka sen höstlovet = DRYGT.. Resten av tiden har jag spenderat med min pojkvän, kompisar, i mitt UF-föreatg eller på mitt nya jobb. Hörde jag jobb? Så är det, jag jobbar numera på det nya Fiket FIKA i väven för er som bor i Umeå. Mycket trevligt jobb, kul att få tjäna lite extrapengar på sidan av också, trots at det är rätt slitigt. 
 
Mitt UF- företag då?
Vi ska sälja Ekologiska tygpåsar med mina två tecknade tryck på! här nedan ser ni hur de ser ut. Är ni sugna kan ni klicka in på vår Fb-sida här, för just nu har vi ett litet special-erbjudande!
 
 
 
Sara
 
 
 ▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0