Tävling hos tvspelsweb tema: reflektion/spegling

Publicerat: 2012-02-29 | 15:29:42 i Allmänt

Foto: Jag

Mitt bidrag till tävlingen. Detta vill jag vinna :)

__________________________

Vill du också delta i tävlingarna hos tvspelsweb? Gör såhär:

1. Gilla dem på facebook här!

Håll sedan utkik varje söndag efter tävlingarna som pågår från Söndag till Onsadg (kl 18) med olika teman varje vecka! För att anmäla sig lägger du antingen ut den på din facebook sida (glöm inte att göra den synlig för alla) eller på din blogg som du sedan gör en direkt länkt till och komenterar i tävlingsinlägget på deras fb sida! Fina priser som man oftast får välja mellan själv finns också :)

På torsdagarna väljs sedan några finalister ut som man får rösta på:) Kolla in här kan ni läsa mer om reglerna!

Slalom wihooo!

Publicerat: 2012-02-29 | 08:42:16 i Allmänt

SjälvporträttÅh nu bär det av mot backen med skolan! Tagga att åka taxi dit med tejerna iaf! :D Hoppas ni får en härlig dag!

När det inte går som man vill...

Publicerat: 2012-02-28 | 16:15:02 i Tecknignar

Teckning: jag

Åhh det är så frustrerande när man ritar och sedan inser att något ska flyttas upp, ner, för minskas eller förstoras. Precis det hände när jag ritat färdigt båda ögonen och jag märkte att det vänstra ögat inte stämde.  Vet dock inte om det går att rädda nu när det fortfarande syns efetr jag suddat. ahh... så typiskt. Så nu ser ni även jag misslyckas med teckningar. Finns dock värre exempel (men de är redan slängda, hehe).


Sara

Sjukt!

Publicerat: 2012-02-28 | 15:19:58 i Allmänt
Helt galet att det kom tittade inn på bloggen igår! Blev länkad på blogg.se så det förklarar ju saken, men ändå! Hoppas ni nu bara stannar kvar! :D


Sara


Hairtutorial

Publicerat: 2012-02-27 | 20:19:09 i Allmänt


1. Använd en benvärmare alt en tvättad strumpa med avklippta tår för att få en mindre storlek på bullen.
2-3. Rulla ihop den så långt det går.
4. Sätt upp håret i en hästsvans där du vill ha bullen.
5. Trä benvärmaren runt och jämna ut håret runt om den.
6-7. Använd sedan en gummisnodd för att fästa håret.
8. Ta håret som sticker ut och vira det runt under bullen, fäst sedan med hårnålar.
9. FÄRDIGT :D

ev. hårspray kan behövas.

Här har ni då hur man gör frisyren i nedanstående inlägg! Det var några som undrade hur man gjorde så, ja såhär gör man. Hoppas ni förstår någelunda hur man gör. Vad tycker ni?

Sara

Smile

Publicerat: 2012-02-27 | 16:22:32 i Allmänt


självporträtt Kamera: Sonya a550


Kom hem efter en halvjobbig måndag och möttes med massvis av fina komentarer! ♥ Ni är så fina :) Glöm inte att följa mig på bloglovin!


Sara

Me and my guitar

Publicerat: 2012-02-26 | 16:36:31 i Självporträtt

Självporträtt | Kamera: Sonya a550 + studioblixt

Har hunnit med både en match och pluggat idag så nu sitter jag med min älsakde gitarr och spelar! En ny match väntar kväll så tar det bara lungt just nu och vila upp. Hoppas det dock går bättre på den än vad det gjorde på den första, hehe. Ska fortsätta plinka på nu, hejdå!


Sara

Donutbun

Publicerat: 2012-02-25 | 20:21:38 i Självporträtt

Foto/modell: Jag Kamera: Sony a550 + 2 studioblixtar

Bjuder på två bilder på ett osminkat jag med min coola donutfrisyr. Har i princip gått runt i myskläder hela dagen och bara inte gjort nåt typ. Försökte dock plugga lite matte men det slutade med en förbannad sara i tårar.... Inte blev det direkt bättre när jag insåg att kaninen magrat eftersom han inte kan äta något:/ Nu ska jag dock försöka komma på bättre humör med melodifestivalen och godis.


Sara

Leaving nothing but the shadows

Publicerat: 2012-02-24 | 23:23:55 i Självporträtt

Foto/Modell: Jag Kamera: Sony a550 + studioblixt

Hejsvejs! Har inte gjort en ända läxa idag ( it's friday you know?!) så har istället inhandlat ett nytt ritblock och ritat men även fotat en del nere i studion! Lyckades hitta en riktig cool ljussättning så det blev en del bilder. Men nu ska jag böja göra mig i ordning för att lägga mig i sängen och se nån film! Godnatt


Sara

Twitter and photo

Publicerat: 2012-02-23 | 14:57:41 i Allmänt


följ mig på twitter! // PhotobySara //


Min bild i veckans fototävling kom med så nu får nu rösta! Klicka här  så kommer ni direkt dit:) Dagen har förövrigt varit seg och ganska jobbig.  Speciellt eftersom det var snöruggby på gympan.... Men nu laddar jag upp inför kvällens träning med några kakor och kal mjölk, ahhhh :) Skriver senare för nu ska jag fixa lite saker o räkna matte. Vi hörs!


Sara


The happiness has returned

Publicerat: 2012-02-22 | 22:12:35 i Allmänt

Foto: Jag Kamera: sony a550 + minolta 28-80mm + close-up +10


Efter några timmars mattepluggande överraskade mamma mig med lite olika kläder från hennes jobbarskompis dotter:) Mycket kul att få lite nytt i garderoben måste jag säga! Så imorgon blir det att ha något av de på sig. Kvällen har sedan bestått av spanskmusik (=♥) tårta, tv och canvas beställning. Fick ett erbjudande att testa på en 20x30 canvas så jag sa varför inte och beställde en kenya bild som jag lägger upp så fort den dimper ner i brevlådan nästa vecka!  Nu ska jag äta upp de sista tuggorna av tårtbiten och sedan göra mig i ordning för sängen. Godnatt :)


Sara

Wednesday, Onsdag, Miércoles

Publicerat: 2012-02-22 | 15:58:48 i Outfits

Foto: mamma Kamera: Sony a550

Dagens outfit

| Tröja - present från kusinerna (unknown) | Svartkjol - JC | Skor - vintage |

A normal night

Publicerat: 2012-02-21 | 22:06:15 i Tecknignar


Teckning: Jag

Sitter (som vanligt) och slö ritar medan facebook kollas och tv står på. Ritblocket har sen några dagartagit slut på nya papper, så måste vänta med rit-beställningen jag fått tills ett nytt block innhandlats och istället bara rita på gammla teckningar. Tjejen ovan var det några veckor sedan jag började på men inte visat. Dianna Agron heter hon iaf och medverkar i bl.a Glee. Är inte dirket supernöjd med henne, speciellt inte när man jämför med orginalbilden men bara för att ha något att rita, så var det kul att fortsätta med den. Har varit på fototräff ikväll annars har det inte hänt mycket. Eller jo förresten vi fick semlor på skolan ♥


Sara

Tävling hos Tvspelsweb tema: Ljus

Publicerat: 2012-02-21 | 17:55:14 i Allmänt


Det här är mitt bidrag till veckans tävling med tema ljus! Det här vill jag vinna!Sara


Kenya #3

Publicerat: 2012-02-20 | 18:45:27 i Resor

Foto: Jag Kamera: sonya a550 + tamron 75-300mm▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0