tråkig vecka

Publicerat: 2012-11-30 | 15:20:00 i Allmänt
I brist på annat får ni se Amelias födelsdagspresent :)
 
Förlåt för en tråkig vecka med lite inlägg men det bli så ibland speciellt när det är mycket i skolan. Eftersom jag åker till stugan nu, kommer jag tillbaka på söndag för att sedan nästa vecka göra bättre uppdateringar, I promise. Men för att det ska hända skulle det vara bra om ni kunde svara på frågan : Vad vill ni se här på bloggen? Mer konst? bilder? eller något annat?. Vet att jag har minst 30 läsare, så några svar borde jag ju kunna få ;) Ni får ha en superhelg 
 
 
Sara

Let it snow

Publicerat: 2012-11-29 | 16:22:00 i Allmänt
Foto: Jag I Nu snöar det ääääntligeeeenn!
 
Det var ett tag sedan eller hur? Men har haft matteplugg upp till öronen så där av tomheten här. Imorgon har vi det "efterlängtade" provet, sedan är det äntligen helg! Ska åka upp till stuga  och bara ta det lungt, vilket lär bli väldigt skönt! Nu ska jag snart kasta i mig en middag, räkna lite mer matte och sedan låta kreativateten flöda på akvarellkursen :)
 
 
Sara

Ny header

Publicerat: 2012-11-25 | 19:51:00 i Allmänt
Kände att jag behövde förnya headern lite så lekte loss i photoshop! Vad tycker ni?
 
Nu ska jag efter att ha räknat matte (hela dagen) gå till tvillingarna två hus bort och se tredje filmen i twilight-serien. Ska bli skönt att få något annat än grafer och funktioner i huvudet!
 
 
Sara

Me

Publicerat: 2012-11-23 | 21:28:28 i Allmänt
självporträtt
 
Äntligen fredag, så grymt skönt! Tror jag bara ska ligga kvar här i soffan hela kvällen faktiskt, se X-factor, och modern family. Låter rätt så najs i mina öron! Imorgon blir det dock hårdmatteplugg inför nästa prov som är vecka.. Men ska inte försöka tänka på det ikväll, det är imorgon, har minst 18h kvar att slappa!
 
 
Sara

Mer akvarell

Publicerat: 2012-11-21 | 22:29:12 i Allmänt
 
Made by me
 
Har blivit en del akvareller på senaste tiden, men när man endast kan spendera nån timme i veckan åt konsten går det mycket fortare att skapa något med vattenfärgerna (och se ett bra reultat) än om man använder blyerts, som är en sjukt tidskrävande teknik. Vad tycker ni om denna då? 
 
 
Sara

Eyes

Publicerat: 2012-11-19 | 16:12:45 i Allmänt
Made by me
 
Bestämde mig för att vara lite kreativ när jag kom hem från skolan, så tog fram akvarellerna, snabbskissade upp två ögon och bara målade någonting. Kanske inte är de mest perfekta ögonen jag gjort, men vad ska man säga när jag gjorde dem på kort tid + på ett väldigt dåligt papper! Nu ska jag snart göra mig en lätt middag innan indoorwalking med twilight-tema på iksu väntar!
 
 
Sara

Ny väska

Publicerat: 2012-11-18 | 14:41:04 i Allmänt
 
100kr fattigare och så hade man sig plötsligt en ny datorväska! Har verkligen letat förgäves på internet efter en sån här, så när jag såg den här på nolias loppis idag köpte jag den direkt! Nya läderväskor i liknande form kostar ärligt runt tusen spänn, så detta var ett bra köp. Hoppas den håller, men det tror jag nog :)
 
 
Sara

Canada

Publicerat: 2012-11-17 | 12:12:00 i Allmänt
Tröjan och vantarna: Ardene (Cananda) 
 
Idag kom pappa hem från Canada och hade med sig massor med fina grejor:) Jag fick mig två par tröjor, och tre par stickade vantar i fina mönster! SÅ nu är jag redo för vintern kan man säga ;)

Fabric

Publicerat: 2012-11-14 | 21:32:00 i Allmänt
 
Självporträtt
 
 
När jag äntligen blev klar med plugget för ikväll, satte jag på kameran och trippade ner i studion och spontan
fotade lite. Har inte hunnit fota så mycket i studion nu i höst, så det var kul att få exprimentera lite! vad tycker ni om resultatet?
 
Sara
 

New

Publicerat: 2012-11-10 | 15:10:16 i Allmänt
Kappa Vero moda 399kr I Byxor Rut mfl 399kr I Skor Scorett
 
Har varit ute flera timmar nu med mamma på stan och faktiskt lyckats hitta två välbehövliga plagg! Känns riktigt bra även fast det brännde lite i plånboken... Nu har jag en dejt med matteboken, sedan blir det biologi som ska pluggas! 
 
 
Sara

Friday baby

Publicerat: 2012-11-09 | 20:22:34 i Allmänt
Vintage top
 
Veckan är äntligen slut och ska bli skönt med lite extra sovmorgon två dagar! Har dock rätt så mycket plugg fortfarande så helt fri blir man ju inte. Imorgon blir det stan, där jag dels ska försöka hitta mig ett par jeans och kanske en ny vinterjacka! Vad ska ni hitta på i helgen då?
 
 
Sara

Feel the spirit

Publicerat: 2012-11-08 | 22:22:26 i Allmänt
Foto: Jag Modell: Calippo  -Tagen med Canon 7d och med ett vidvinkel objektiv!-
 
Precis hemkommen från en 3h insprierande akvarellkurs som startade idag! Var riktigt skönt att få tankarna på annat än skolan för en gång skull och liksom bara glömma allt utanför. Nu är jag riktigt taggad på nästa vecka då vi nog börjar lite mer på riktigt! Det här var precis vad jag behövde kände jag! 
 
Sara

Adele

Publicerat: 2012-11-07 | 16:07:15 i Allmänt
 
 
Kan knappt räkna hur många gånger jag spelat låten skyfall, älskar den verkligen♥ Här har ni i alla fall en bättre bild på akvarellen!

Svart vitt

Publicerat: 2012-11-07 | 08:26:56 i Allmänt
Foto: Jag Kamera: Sony a550 Modell: Lotta Stenberg
 
Bjuder på en bild på Lotta som snart borde vara ett år eller så.
 
Sitter just nu på skolan och väntar på att spanskan ska börja. Sedan har vi en två timmars hål som jag ska försöka använda flitigt :) Taggar imorgon då akvarellkursen börjar :D Ni kan ju hålla utkik ikväll, för då lär det komma ut lite bättre bilder på teckningarna!
 
 
Sara
 
 

Blä

Publicerat: 2012-11-05 | 18:58:21 i Allmänt
 
 
Är snuvig, trött, less, har huvudvärk, näsblod och 39 sidors geometri tills på fredag. Måndagen efter lovet kunde inte ha blivit bättre. Usch.▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0