Imrogon blir det prao hos...

Publicerat: 2011-03-27 | 20:59:49 i Allmänt


.. Fotograf newen! Och jag är sjukt taggad:) Ska ta bussen till mormor kl 05.50 inte lika nice, men tror jag ska sova då. Ska prya där i en vecka och jag undrar verkligen vad jag kommer att få göra?! Men det blir nog hur som helst kul vad jag än får göra, allt är ju bättre än att sitta på en tråkig skola och plugga!

Kommer dessvärre inte att uppdatera så mycket den här veckan, kasnke något inlägg ibland, eftersom mormor inte har internet. Men får se kanske går till kusinerna någon dag;) Men deppa inte för det, kommer göra ett mega inlägg när jag kommer hem med bilder och så!  Nu ska jag packa färdigt och snart gå och lägga mig, för imorgon blir det upp tidigt som sagt:P


Sara

Indisk Afton

Publicerat: 2011-03-26 | 20:14:03 i Allmänt


Ikväll har jag min familj och två andra (som reste med oss till indien i julas) ätit en supergod indisk middag:) Sitter och väntar på efterrätten som vi ska äta medan vi ska se på bilderna från resan. Att jag har en snygg outfit? Tyckte att det var ett perfekt tillfälle att använda min sari och det där klistermärker i pannan!  

Idag har jag inte gjort så mycket. Började dagen med att åka och köpa presenter till mina kusiner, åt våfflor till luch och sedan på eftermiddagen vara med Siri, Agnes och Hanna. Nu ska jag gå och vara social med våra gäster, ha en bra lördag!


Sara

NU

Publicerat: 2011-03-25 | 22:07:15 i Allmänt


blir det Alice in wonderland!

Beställda

Publicerat: 2011-03-25 | 15:33:02 i Allmänt


Nu när jag fyllt år växer alltis börsen! Så nu tog jag mig för att använda dem:) Jag har beställt promarkers pennor (lyxiga tuchpennor) Som verkar jättebra! Desvärre kommer de någon gång nästa vecka:/ Nu blir det att rita med plyertspennor och äta lite godis. Det är så sjukt härligt med FREDAG! Speciellt när det är prao hela nästa vecka! Skriver sen, så vi hörs.

Sara

15 år:)

Publicerat: 2011-03-23 | 18:23:53 i Allmänt


Idag den 23 mars fyller lilla jag år:) 15år har jag blivit nu alltså! Känner mig inte speciellt äldre än men, men. Ska iallfall åka iväg på dansen snart och sedan blir det att gå på justin biebers film never say never! Skriver mer sen om hur den var, vilka presenter jag fick osv. Vi hörs!


Sara

Ett porträtt och en sjukling

Publicerat: 2011-03-21 | 19:53:34 i Allmänt


Inte helt nöjd men:P

Stannade hemma idag från skolan för att jag hade lite feber och kännde mig väldigt förkyld. Så har typ bara slappat, sett på tv, gjort matteläxan och ritat som ni ser här ovan:) Provade att göra ett porträtt men mina akvarell pennor. Ni kanske ser vem det är? Fast jag förstår om ni inte gör det för det gör knappt jag^^ Ska iallfall se top Model nu, vi hörs:)


Sara


lite bilder från igår

Publicerat: 2011-03-20 | 19:38:03 i Allmänt

Såg på när mina kusiner tävlingsdansade (endast ena kusinen på bild, Lina)

Var på Lovisas 16 års sleepoverkalas......

.........och åt en helt underbar middag där!. Även en jättegod efterrätt men den glömdejag fota-.-
Såg film och var uppe länge med massa härligt folk:)

Här är lite bilder från igår då.Var som sagt och såg danstävling, och måste säga att det gick mycket bra för dem, typ en seger och typ tre andraplatser! Sedan "sov" jag och mina kompisar över hos lovisa som fyllt 16:) Vi hade jätteroligt, såg film (black swan, igen^^) spelade spel och satt och pratade, enda inn till 3-4 på natten någon gång:) Mitt halsont har faktiskt gått över men är sjukt snuvig, så får se om jag kommer till skolan imorgon då jag aksnke har feber.. Men nu ska jag bara slappa ett tag, vi hörs:)


Sara

Black Swan

Publicerat: 2011-03-18 | 20:55:41 i Allmänt



Har precis kommit hem från filmen Black Swan och såhär i efterhand förstår jag verkligen varför den är från 15år. Vissa scener var verkligen obehagliga men i det stora hela var det en helt fantastisk film:) Kortfattat om filmen kan man säga att den handlade om en balettdansös som blir sinnessjuk. Mer om filme kan ni läsa (här).

Nu ska jag bara ta det lungt, dricka en kopp te för nu har jag tydligen fått ont i halsen:/ Hoppas det blir bättre snart!

Sara


Grattis!

Publicerat: 2011-03-17 | 19:36:32 i Allmänt


Idag fyller Lovisa 16! Hoppas du haft en bra födelsedag:)

PS! 16 är en jättebra ålder!


Sara

Längtar

Publicerat: 2011-03-17 | 14:58:23 i Allmänt
Har haften fartig vecka hitils, i måndags spelade vi match, träning på tisdag och igår hade vi en till match. Men idag är jag helt ledig från aktiviteter:) Sitter just nu och ser på ett vänner avsnitt medan jag längtar till helgen! För imrogon ska jag och tjejorna gå på bio och se Back Swan och på lördag blir det att kolla på kusinernas danstävling här i stan, senare på kvällen har Lovisa kalas:) Nästa vecka fyler jag år också så det händer bara bra saker nu:D Men nu tor jag att jag ska städa mitt rum, vi hörs senare!



Sara 

Dagens

Publicerat: 2011-03-15 | 17:46:17 i Allmänt



Photoshoot Sleepoverparty #1

Publicerat: 2011-03-13 | 17:19:37 i Allmänt



Foto: Jag   Modeller: Lotta, Lovisa och Hanna



Några bilder från idag, der kommer sen. Ursäkta för den fula rosa ramen på bild två men annars passade den inte:P




Och så var lovet slut:(

Publicerat: 2011-03-13 | 10:15:38 i Allmänt


Hejsan, nu har denna väntade tråkiga dag kommit, nämligen sista dagen av sportlovet... Men ska försöka att inte tänka på det så mycket utan istälet ha roigt! Jag och mina kompisar har nämligen planerat en photoshooot igen,och jag hoppas vi kommer genomföra den:P  Efter det blir det dessvärre matteplugg, men men, någon gång måste det göras:/ Ha en superbra söndag alla läsare!


Sara

ska jag?

Publicerat: 2011-03-12 | 12:46:25 i Allmänt


Funderar om jag ska köpa denna klänning från Nelly.com. Hade kanske tänkt att man kan ha den på bröllopet jag ska på och kanske även på skolavslutningen:) Vad tycker ni?


Sara

I Love you mami:)

Publicerat: 2011-03-11 | 18:21:06 i Allmänt



Nu har Mamma kommit hem från en tre veckors resa i borneo, där hon varit ledare för en kurs:) Och såklart hade hon köpt med sig massor med presenter!

På den övre bilden kan ni se ala skivor och fimer som jag fick. Det är dels Taylor Swifts nya skiva, en blandad med både taylor swift - justin bieber och även flera olika artister, Alice i underlandet, och två dvd filmer av olika live spelningar med bland annat justin bieber. (så lotta, fimkväll?)

Sedan fick jag smink, som bestod av en mascara, flytande eyeliner, lösögonfransar, och tre olika små paletter med ögonskugga:) Hon hade även köpt en jättefin svart tröja och en bh. Tröjan visar jag någon annan dag när jag har tid!


SARA



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0