Färgat och klart:)

Publicerat: 2010-09-30 | 18:35:17 i Allmänt



Nu har vi tonat Lollos hår och det vart as bra! Först var vi lite oroliga eftersom ingen av oss visste precis hur man skulle göra:P Men allting löste sig och hon vart nöjd:D Ganksa stor skillnad ändå!

The fall is just aroud the corner

Publicerat: 2010-09-29 | 15:30:50 i Allmänt




FOTO: Sara Stenman


Östersund

Publicerat: 2010-09-28 | 16:55:45 i Allmänt

nåt random hus i östersund:)

Den regniga vägen

vårt rum där vi sov, det blev lite stögit efter ett tag, hehe X)


Hejsan! Har kommit hem från östersund nu. Eller kom igentligen hem i söndags:) Har inte hunnit skriva. Vi spelade hyffsat på cupen och kom 5:a i Norrland. Tycker egentligen att vi borde ha kommit 3:a! Bussresan dit och hem gick bra bra väldigt låååång, 5 timmar + 45 min stopp. Såg på filmer och satt och ritade för det mästa:)

Idag hade på eftermidagen såg vi på någon teater som hette xxx- om sex och sånt...... Den var helt galen!! Sedan satt vi och pratade med ungdomsmottagningen och de informerade om lite saker. NU ska jag snart äta och sedan är det innebandy, som vanligt X)


Sara

Proooooosit!

Publicerat: 2010-09-22 | 21:31:16 i Allmänt

Mina fina tjejor:*

Fortförande sjuk....  Har inte ont i halsen längre men täppt i näsan:/ Hoppas jag blir bättre för på fredag åker vi till östersund och på lördag är första matchen!

Idag har jag faktiskt hunnit göra ganksa många läxor! Både på elevensval och läxhjälpe som jag och tjejorna provade. Den var faktskt helt ockej och gå på för hemma hittar man ju alltid på något annat än att göra läxorna. Jag mamma o pappa åkt och tittadepå Innebandy. Dalen vann med 12-3 mot Balrog, så det var ju naijs;) Nu ska jag se lite på TV edan gå och lägga mig.



Sara 

Just some pics

Publicerat: 2010-09-21 | 19:53:09 i Allmänt



Parfym

Publicerat: 2010-09-20 | 19:06:47 i Fotografering


My darlings

Publicerat: 2010-09-20 | 17:36:44 i Allmänt







Några bilder på dom bästa inclusive Lollo o Agnes :) My little "linslus" Hanna:)

Bakning

Publicerat: 2010-09-20 | 17:31:42 i Allmänt



Hejsan! Idag har jag och tjejorna bakat som ni ser på bilderna. Muffinsarna blev lite konstiga men helt okej. Sedan gjorde vi chokladbollarmed bakpulver i och sedan stoppadevi inndem i ungnen. De blev ganska masiga men helt okej de med:) Efter bakningen gick vi till parken och fotograferadelite innan vi fortsatte mot stationen. Där gick vi omkring och åkte hiss. (inget highlife där som vanligt). Vi hann ävenmed att köra 5 kamp med grenar Hanna kom på:) NU har jag redigeratbilderna från idag så lägger utdem lite senare! Nu ska jag väl snart äta och sedan göra någon läxa.TRänignarna skippar jag idag pga halsont..

Sara

Muuuu

Publicerat: 2010-09-20 | 09:18:37 i Allmänt
SKit haront i halsen:( Kände lite igår så dack 2 koppar honungste och en vitlöksmacka men det verkad inte ha hjälpt. Aja lite ont i halsen sak inte stoppa mig från att ha kul medtjejorna idag:) Vaknade typ kvart i nio och har ungefär bara ätit frukost hitils. Vid den här tiden skulle ju Danni komma hem från sjukgymnasten så då får vi se hur det gick med et sen! Snart ska jag väl ta och ducha och äta nån god muffins som pappa bakade igår,haha. Föridag är ju jag ledig! Vi har nämligen sudiedag:) Ha en bra dag!



Sara 

Hanna and Siri as a vampire

Publicerat: 2010-09-19 | 16:48:17 i Photoshop creations
                                

Haha! Hanna vart lite för svart vid ögonen men orkade inte göra om den helt annars var . Ja nu vet ni vad jag gör när jag hartråkigt;)

(hoppas inte Hanna o Siri blir arg,hehe)

VARNING FÖR KORT INLÄGG!

Publicerat: 2010-09-18 | 22:49:34 i Allmänt
Har varit med Hanna, Lotta och Danni idag och vi spelade spel och pratade:) Nyss var lottas familj här och fikade och snart ska jag gå och lägga mig men först ska jag göra färdigt min nya header! Godnatt!


Sara

Here it is:)

Publicerat: 2010-09-18 | 10:09:09 i Allmänt

Lowepro adventura 170.

My Lovley bag:)

Disco

Publicerat: 2010-09-18 | 10:01:57 i Allmänt

Igår var jag Lotta, Hanna och Lovisa på disco och vi hade superkul! Vi vardär från kl åtta till nästan tolv. Vi dasade och hoppade omkring, haha. det var gaska många vi kände där faktiskt fast ennu fler man aldrig sett, så det var ju bra. Musiken var very good! Var as trött när jag kom hem, speciellt i ryggen eftersom vi inte hade suttit still någon gång.

Hann även köpa min efterlängtade kameraväska igår:) Så nu har jag packat den och är reda och ta med den på äventyr, haha:) Lägger upp en billd på den i nästa innlägg!



Sara


Pappas kontor

Publicerat: 2010-09-17 | 09:04:25 i Allmänt



Sitter här på pappas kontor och väntar:) Har varit och rönkat ryggen och kl 10 ska jag till läkaren som ska titta på den. Haha alla som är på skolan och har NO:) Ska hitta på något i en timme nu så vi hörs!


Sara


ont

Publicerat: 2010-09-16 | 20:38:06 i Allmänt

Hello:) Idag på idrotten råkade jag halka, landade på ryggen och fick gansak ont i nacken. I övrigt har det varit e bra dag. Åkte på stan med tjejorna och kollade på kameraväska till mig på expert (köpte ingen...) och tyg åt Siri och Hanna. Sedan tittade vi i några affärer och provade kläder. När jag kom hem åkte jag, mamma ch pappa på coop och kollade påexpert där på några kameraväskor och hittade annan där för 499kr lite dyrare. Men nu kan jag inte riktigt bestämma mig vilken som var bäst:/ Typiskt mig.. Ser iallafall idol nu för jag skippade träningrn ikväll. Måste bara berätta att jag fick lite panik när jag loggade in på facebook! Hade 22 händelser!! GUd somtur försvann det ganska snabbt:) Ska fortsätta se nu. Godkväll!


Sara




▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0