Sommarkännsla

Publicerat: 2011-05-31 | 21:49:12 i Allmänt


Foto: Jag

Nu är det verkligen sommar ute! Alla proven är klara så nu är det bara att vänta till den 15:e då vi slutar! Kan inte tiden gå liiite snabbare?

Cupcakes och brännboll

Publicerat: 2011-05-29 | 17:54:54 i Allmänt


Spelade brännboll med tjejerna igår! Första gången för i år, riktigt roligt:)

Halloj folket!

Ja dålig updatering här men måste faktiskt skylla på skolan! Har två prov på nästa vecka, mån o tis, plus två redovisningar. Så mycket att göra! Men slänger in två bilder från vad jag har gjort förutom att plugga. Tänkte lägga in receptet på den där smarriga cupcaken (på bilden) sen, låter det bra? Ska även ta kort på min tavla som jag börjat på, men nu måste jag fortsätta pluggaa...

Sara


Todays

Publicerat: 2011-05-27 | 17:18:04 i Outfits

Dagnes outfit  Kofta H&M - Linne H&M - Jeansshorts hemmagjorda - Tights Lindex

Här är den!:)

Publicerat: 2011-05-23 | 22:25:56 i Allmänt

Foto: Jag Redigering: Jag

Ja här ser ni en av mina nya älsklingar:) Lite annorlunda färg med I like it! Den är snabb, liten och bara underbaar. Men tänkte bara visa den med dehär halv dåliga bilderna innan jag går och lägger mig;) Vi hörs, godnatt!


Sara

Friends forever

Publicerat: 2011-05-22 | 12:40:23 i Allmänt


Lite fina bilder på filurerna:) Lotta Daniella, Lovisa Hanna, Agnes och Siri


Har haft en trevlig helg, som till största del tillbringats med de här underbara vännerna. I fredags kom min mobil också så, måste ta lite kort på den, så ni får se den någon dag. På fredagskvällen sov jag iaf hos Lotta, och dagen därpå åkte vi typ på stan och kollade runt. Sedan hade Hanna kalas på kvällen, och då cyklade vi ju även ner på stan för att hämta min ipad<3 Hos henne kollade vi typ på skräckis, paranormal activity 2 och låg vakna läänge:) Så nu är det inte konstigt att jag är trött! Ska nog ta en liten tupplur nu, så vi hörs senare!:)

Sara

GRATTIS:D

Publicerat: 2011-05-20 | 16:34:26 i Allmänt


Hoppas du får en superbra 15-årsdag! Grattis igen:D

Lycka ända in i själen:)

Publicerat: 2011-05-17 | 15:55:59 i Allmänt

Mitt vinnande bidrag:)


Har kasnke inte berättat att jag var med i en tävling som heter K-ung här i umeå. En tävling då man skulle tolka i fotografi eller konst:P Och idag kom min bild lärare fram och ba:

Bildläraren- Var och lämnade in ditt bidrag igår, och jag såg på alla andra som var jättestora och avanserade. Din var ganska liten, vi kasnke skulle skrivit ut den i större format.

Jag
- haha ja men de kommer säkert ändå inte välja mitt, kämpade inte särskilllt mycket, med den^^

Bildläraren- du vann 

(lång paus)

Jag- roligt skämt... *skattande*

Bildläraren- Jag sa, du vann!

Jag
- VA?! du skojar!:O nej jag kan inte ha vunnit!

Blev helt chockad, och började darra as mycket när jag skulle försöka slå nummrena till mamma o pappa! Fattar inte att jag med ett bidrag som jag satt med dagen innan det skulle lämnas inn, gjorde att jag vann. Och priset är inte speciellt dåligt heller, en Ipad! Är super glad, ingenting kan göra mig ledsen idag kan  jag klart säga! Fattar fortfarande inte att det är sant, så ska nog sitta och nypa mig i armen en stund^^ Ska hämta ut priset på kulturnatta

Beställt

Publicerat: 2011-05-16 | 19:11:19 i Allmänt
Har beställt mobilen nu!:) Bryr mig inte om den har en konstig färg, måste ändå kanske köpa ett skal åt den så att den håller. Hoppas att den kommer redan på onsdag! Det blev som sagt en htc gratia, touch med android 2.2, 5 megapixlar, osv:) Är iaf super nöjd och glad nu! Men nu ska jag gå och dusha, har varit ute och sprungit till maxi och tillbaks. Vi hörs!



Sara

Calippo

Publicerat: 2011-05-14 | 21:25:00 i Djur

Foto och redigering: jag Modell: Caippo Kamera + objektiv: Konica minolta dynax 5d + AF  28-80mm

Today

Publicerat: 2011-05-13 | 18:03:00 i Allmänt

Linne- HM Skjorta- Kappahl

Dagens outfit har ni här ovan, eller ja dagens tröjor:) Är superglad över att det är fredag idag! Det kommer hända massor med roliga saker i helgen, som till exepmel dansföreställning och lottas teater föreställning! Är som sagt på topp humör just nu, men synd bara att intevärdret är det:( Himmlen är grå och det regnar lite.. Men vi får hoppas på bättre tider helt enkelt. Men nu blir det snart mat, så ska hjälpa till i köket;) Vi ses.

OBS! var försiktiga, det är fredag den 13^^ 

Sara

Vår!:)

Publicerat: 2011-05-11 | 18:23:21 i Allmänt





Superhärligt med hemmagjorda grillade hamburgare, gröna knoppar på träden, och gillig kanin:) Nu Närmar sig sommar verkligen med stormsteg! Det är ju helt otroligt varmt ute!:) Det gillar vi:D


Sara


Vitsippor

Publicerat: 2011-05-11 | 15:21:58 i Allmänt



Några random vitsippor från Stockholm:) Inte de finaste bilderana, men det är fortfarande vitsippor!

Sara

Tjäna pengar!

Publicerat: 2011-05-10 | 21:55:29 i Allmänt
Affiliator.com

Dagens tips! Bli medlem på denna sida genom att trycka här ovan. Är själv medlem där och när man väl kommer igång med sina besökare kan man nog käna en del! Prova vet ja:)

Sara

Fel på sidan + en video

Publicerat: 2011-05-09 | 19:13:40 i Allmänt

Failade ganska stort, men fotade i fel format så var tvungen att göra om alla typ 200 bilder var för sig, och det var ju väldigt jobbigt så den blev inte så nogrann..

Har kommit hem nu från stugan eller ja för en dag sedan. Gjorde faktiskt ett jättebra långt och intressant inlägg då men såklart funkar inte blogg.se då så det inlägget försvann för gott^^ Men nu tänkte jag bjuda på ett litet konstigt videoklipp som jag gjorde idag i det härliga sommar vädret! Enjoy:)

Sara

Drar iväg igen

Publicerat: 2011-05-05 | 22:34:31 i Allmänt
vet att bloggen blivit sjukt tråkig på senaste tiden, men när jag kommer hem efter stugan ihelgen lovar jag att jag fått mer insperation + ork till att göra roligare och intressantare inlägg. Så håll ut!

Det var bara det jag ville säga, godnatt!

Sara



▲ Sara Zamia Katarina Stenman heter jag som driver denna blogg. Född i björkarnas stad men bor & studerar numera i Melbourne. Pluggar grafisk design, tecknar, fotograferar och älskar pasta▲
.
RSS 2.0